Federiko Iguain (© Reuters)
Federiko Iguain (© Reuters)

Još jedan Iguain prešao kod Bekama za 500.000 dolara

Vreme čitanja: 1min | ned. 11.10.20. | 19:01

Braća zajedno posle 15 godina

Jedan da namešta, drugi da pogađa. Bratski tandem igraće u nastavku MLS sezone za Inter iz Majamija. Doveo je Dejvid Bekam Gonzala Iguaina pre malo jače od mesec dana, a angažovao je i Federika Iguaina.

Kao vlasnik pomenutog MLS kluba, Bekam je i procenio je da bi Gonzalo Iguain najbolje mogao da mu pomogne ukoliko bi mu šanse spremao rođeni brat. Otuda je iz Di Si Junajteda kupio Federika za 500.000 dolara.

Izabrane vesti

Federiko Iguain nikad nije uspeo da stekne slavu tri godine mlađeg brata. Počeli su zajedno u mlađim kategorijama River Plate, 2005. bili istovremeno članovi prvog tima, ali su im se putevi brzo razdvojili. Pipita se dokazao u velikanu iz Buenos Arijesa, zatim u Evropi, dok je Federiko pokušavao u Bešiktašu, meksičkoj Americi, Godoj Kruzu, Indepedijenteu i Kolonu, da bi umeće demonstrirao u Sjedinjenim Američkim Državama.

Igrajući za Kolumbus Kru i Di Si Junajted dao je 61 i namestio 68 golova. S obzirom da dejstvuje kao desetka, ponekad i polušpic, jasno je da će mu zaduženje biti da loptama hrani rođenog brata.

Inače, pre Federika i Gonzala Iguaina, Inter iz Majamija je doveo Bleza Matuidija.



tagovi

Inter MajamiDejvid BekamMLS ligaGonzalo IguainFederiko Iguain

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara