Još jedno pojačanje Lučanaca: Stigao štoper iz druge lige

Vreme čitanja: 1min | čet. 07.07.22. | 11:57

Filip Babić došao iz Loznice

Fudbaleri Mladosti dobili su još jedno pojačanje. U Lučane je stigao defanzivac Filip Babić. Rođeni Čajetinac, koji igra na poziciji štopera, karijeru je započeo u obližnjoj Slobodi iz Užica, potom je nastupao za Proleter, Vojvodinu i TSC. U Mladost dolazi posle perioda provedenog u Loznici.

Izabrane vesti

“Dobro sam upoznat u kakav klub sam došao i zaista sam zahvalan na prilici i poverenju koje mi je ukazano. Predočeno mi je sa kakvim planovima i ambicijama ulazimo u novi šampionat, tačnije šta je naš krajnji cilj, tako da ću dati sve od sebe da ličnim učinkom dam pun doprinos u nastojanju da i dalje ostanemo na superligaškoj sceni. Iz iskustva stečenog igrajući za nekoliko klubova u eliti, verujem, da i pored toga što je tim Mladosti prilično podmlađen, imamo dovoljno kvaliteta, a svakako i motiva da ispunimo naš cilj”, poručio je Babić.

Posle golmana Ostojića, bekova Dunđerskog i Udovičića, Babić je četvrto pojačanje našeg kluba u ovom prelaznom roku. Od njega se očekuje da pojača konkurenciju i donese novi kvalitet u odbrani plavo-belih.


tagovi

Mladost Lučani

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara