Foto: Reuters
Foto: Reuters

Još nije kraj: Ibra sa čelnicima Milana donosi odluku o budućnosti

Vreme čitanja: 1min | uto. 07.06.22. | 01:25

Iskusni napadač će kroz razgovor sa rukovodstvom odlučiti koji mu je naredni korak

Skudeto osvojen u sezoni iza nas ukrasio je živopisnu fudbalsku biografiju Zlatana Ibrahimovića, međutim utisak u šampionskoj sezoni za 40-godišnjeg fudbalera pokvarila je povreda ligamenata usled koje je igračka budućnost Šveđanina dovedena u pitanje.

Uprkos zdravstvenim problemima i poznim godinama Rosoneri su svesni uloge koju Ibrahimović ima u timu, te su sa goleterom zakazali razgovor povodom njegove budućnosti. Kako prenosi Gazeta sastanak Ibrahimovića sa Masarom i Maldinijem biće održan u narednim danima, a zavisno od procene zdravstvenog stanja centarfora postoji nagoveštaj produžetka saradnje na još godinu dana.

Izabrane vesti

Šveđanin koji je usled povrede kolena bio primoran na operaciju ligamenata će prethodno sagledati zdravstvenu situaciju, a Rosoneri su napadaču već pripremili ugovor u kojem uz fiksni deo plate postoje i klauzule koje podrazumevaju bonuse za eventualne uspehe, prenosi pomenuti izvor.

Ukoliko procena bude da Ibrahimoviću zdravstveno stanje dozvoljava još godinu dana igračke karijere izvesno je da će Šveđanin poslednju stranicu golgeterske biografije ispisati na San Siru gde se zime 2020. godine vratio i započeo novi mandat. U narednoj takmičarskoj godini, Ibrahimović je sa Milanom stigao do šampionske krune u Seriji A i tako ponovio uspeh iz sezone 2010/11.


tagovi

Zlatan Ibrahimović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara