Foto: Reuters
Foto: Reuters

Jovanović poništio gol Kejnu, isključio Vokera i Ingasona i svirao dva penala - u 90. i 93. minutu (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | sub. 05.09.20. | 19:57

Na Islandu - 0:1, Islanđani promašili bod sa kreča u trećem minutu nadoknade

Na stadionu Laugardalsvolur meč prvog kola najjače divizije Lige nacija, izmešu Islanda i Engleske, sudio je najbolji srpski sudija Srđan Jovanović. I može se reći da je bio u centru pažnje na ovoj utakmici jer je poništio gol Hariju Kejnu, dao dva crvena kartona na meču i svirao dva penala. Englezi su svoj iskoristili u 90. minutu, Islanđani nisu svoj u 93. i zato Gordi Albion ide kući s tri boda - 0:1 (0:0).

Rahim Sterling je bio precizan u 90. minutu, dok je Bjarnason promašio u 93. Prebacio je gol.

Izabrane vesti

Odmah je Jovanović stao na žulj Englezima kada je u šestom minutu poništio gol najboljem napadaču Kejnu, što je izazvalo mnogo negodovanja kod ovog fudbalera. Čini se da je problem bio ofsajd i da je to razlog što je gol poništen.

Što kaže ona popularna - procenite sami…

Geret Sautgejt je meč počeo sam petoricom igrača u odbrani, a iskoristio je šansu da malo promeša karte, a zanimljivo je da je Foden bio u prvoj postavi, kao i Džejdon Sančo, koji je bio glavna opasnost po gol Islanda iz Sterlinga i Kejna.

Kao što i sam rezultat pokazuje, nije to bila neka superzanimljiva utakmica, nije bilo ni nešto mnogo prilika, a zanimljivo je postalou 71. minutu kada je Voker posle oštrog stara čini se zasluženo dobio drugi žuti karton i zato je morao van igre pa je Island dobio priliku da prelomi meč u svoju korist.


Englezi su bili bolji, a tome u prilog ide i činjenica da je odnos u šutevima ka golu u 82. minutu bio 1:10. Islanđani su imali prednost igrača više sve do 90. minuta kada je Ingason dobio takođe drugi žuti karton. Do kraja je nastao pravi karambol u kom su se bolje snašli Englezi pa su odneli pobedu. Dva penala, po jedan sa obe strane, a promašaj Islanđana koštao ih je mnogo.

Sterling sa druge strane nije pogrešio.


GRUPA 2

Subota

Island - Engleska 0:1 (0:0)

/Sterling 90pen/

20.45: (3,60) Danska (3,45) Belgija (2,05)



tagovi

Srđan JovanovićHari Kejn

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara