(©Reuters)
(©Reuters)

Jović između Piolija i Gazete: Za nekog sve bolji, a za nekog bio u laganoj večernjoj šetnji

Vreme čitanja: 1min | pon. 23.10.23. | 09:59

Srpski fudbaler igrao pola sata protiv Juventusa

Teške dane u karijeri broji Luka Jović. U 25. godini je postao rezervista, otišao je iz Fjorentine u Milan da oživi karijeru, ali mu ne ide najbolje. Čak je izgubio mesto među 29 reprezentativaca Srbije, koliko ih je bilo na poslednjem spisku selektora Dragana Stojkovića.

Moraće Jović dobro da zapne ako misli da se vrati u sastav Orlova za Evropsko prvenstvo u Nemačkoj, da pruži bolju igru od prikazanog u pola sata derbija sa Juventusom u nedelju veče.

Izabrane vesti

Istina, njegov trener Stefano Pioli i čuveni list Gazeta delo Sport su dijametralno različito videli Jovićev nastup protiv Stare dame.

Za Piolija to i nije bilo tako loše:

Mislim da je Jović dobro držao loptu, njegovo stanje se popravlja. Bio nam je potreban neko ko može da drži loptu, a ne recimo Noa Okafor, koji je bolji kada igra bez lopte“, ocenio je Pioli za DAZN posle utakmice.

Ipak, izveštači Gazete delo Sport su bitno drugačije ocenili nastup srpskog fudbalera – dali su mu ocenu peticu.

„Bio je na terenu pola sata, a sa loptom je proveo ukupno tri minuta. Da kažemo da je to bila večernja šetnja. Još jedno njegovo zabrinjavajuće izdanje: ako ovako bude nastavio, neće biti ni od kakve koristi Milanu“, stoji u oceni lista.

Nije Jović najgore prošao, nižu ocenu od njega je dobio Malik Tšau, koji je dobio 4,5, ali zbog crvenog kartona u prvom poluvremenu.

 


tagovi

Luka JovićMilanStefano PioliGazeta delo Sport

Obaveštavaj me

Milan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara