Nemanja Stevanović (©Starsport)
Nemanja Stevanović (©Starsport)

Junak crno-belih Stevanović: Bog nas je nagradio, svi smo mi heroji (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | pet. 13.08.21. | 00:08

Rezervni golman Partizana ušao zbog penala i doneo prolaz u poslednje kolo kvalifikacija za Ligu konferencija

Rizikovao je Aleksandar Stanojević i sredinom drugog produžetka ubacio Nemanju Stevanovića kako bi branio penale. Bio je na iskušenju rezervni golman Partizana i pre toga, posle snažnog udarca Burmistrova sa distance, ali je odlično reagovao. Uhvatio je "živu loptu" i dobio na samopouzdanju uoči odlučujućih jedanaesteraca.

Već kod prvog udarca dodatno je ohrabren pogođenom stativom Calagova, a onda je u četvrtoj odbranio šut Rodrigau i skinuo teret s pleća Igora Vujačića koji je pogodio za prolaz crno-belih u poslednje kolo kvalifikacija za Ligu konferencije i megdan sa portugalskom Santa Klarom.

Izabrane vesti

Posle utakmice nije želeo Stevanović da pripisuje zasluge sebi.

"Verovao sam u sebe, ali nisam ja heroj. Svi smo mi zajedno heroji. Hvala ovoj divnoj publici, uspeli smo, digli smo se iz pepela, dvaput smo gubili, ali smo se vraćali... Bog nas je nagradio, stvarno smo dobro radili i svi smo zajedo heroji", blistao je od sreće čuvar mreže tokom izjave za RTS.

Do drugog gola, za 2:2 i produžetke, Partizan je stigao u 90. minutu iako je veći deo meča bio bolji rival nego ruski predstavnik.

"Od prvog minuta smo znali šta nas čeka, nametnuli smo naš stil igre i dominirali. Protivnik je iz dve šanse dao dva gola, ali vratili smo se i Bog nas je nagradio. Zasluženo smo prošli", konstatovao je Miloš Jojić.

Imaju razloga za slavlje u Partizanu zbog prolaza, ali ne i za zadovoljstvo jer je ekipa imala veliki broj neiskorišćenih prilika. Nije bila dovoljno efikasna večeras, s čim se složio i iskusni vezista i istakao da se to može popraviti samo - radom.

"Istina je da smo dominirali, ali je falio završni pas i odlučnosti, treba raditi na tome", dodao je Jojić.



tagovi

Nemanja StevanovićFK Partizan

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara