Komentari na vest

Juve ne igra pobednički fudbal: Vlahović zaustavljen, Belotijev volej za zaslužen bod Torina (VIDEO)

M

Mufljuz

pre oko 2 godine

Dusan Vlahovic limitiran igrac!Kao spic od 190cm ne igra glavom uopste,fizicki je slab,desnu nogu nema,tehnicki slab,ima osecaj za gol!
T

Top 5

pre oko 2 godine

Juve jeste potrosio lepe pare ove zime,a da li je dobio i pojačanja!?
T

Troll 77

pre oko 2 godine

Dušana znam lično i smatram da je ljiga ljudska i loš igrač! Od početka sezone navijam da pokida ukrštene ligamente kolena,i ocekujem da zavrsi negde u Seriji B kao Dzigi Ninkovic,a posle u Javoru ili Radu!
V

Viša trenerska

pre oko 2 godine

Smejali ste se kad sam pisao vec negde o procentima prijema i realizacije upotrebljivih lopti upucenih Dusanu Vlahovicu.I sinoc se ponovo videlo da sve DOBRE lopte upucene sa desne strane kao da su kamenje za Dusana!Decko igra samo levom nogom i prima lopte sa leve strane,sa desne strane je odsecen jer nema desnu nogu. Sa 190 cm njegova igra glavom je ravna nuli! Mnogo je tu jos nedostataka! Bojim se da je procitan i da ce proci kao i svi nasi igraci koji su procitani posle max. 2 dobre sezone!
S

Sempre Ac Milan

pre oko 2 godine

Prije 10-ak dana sam vjerovao da juve može u trku za skudeto ali nakon ova dva nerešena rezultata njihov maksimum je 3-4 mjesto tim više jer i atalanta nekako kao da je u laganom padu.Uskoro ulazimo u možda i najvažniji dio sezone ko preživi mart ide do skudeta!Forza Milan!!!
I

Inter

pre oko 2 godine

Nisam gledao utakmicu, pa ne mogu da komentarisem nista u vezi toga, ali po ovim komentarima vidim da je Bremer bio sjajan, a Juventus los, tacnije bez ideje. Po meni, rano je jos suditi Vlahovicu, treba mu vreme, mislim da nista nije strasno sto nije dao gol na 3 uzastopna meca. Ali, mnogi od nas ovde su smatrali da Juventus nije pravi tim za njega iz evidentnih razloga, skoro ceo tim je za rekonstrukciju, sto u ovo vreme sa finansijske strane nije lako izvesti. U Juventusu su bas dobri Kijeza (poceo cesto da se povredjuje) i Dibala (ceste povrede i istice mu ugovor). Kvadrado je takodje dobar, ali i njemu istice ugovor i vec je u godinama. Kjelini je i dalje dobar, ali se ne moze ocekivati od njega da igra svaku utakmicu, jednostavno njegovo vreme polako prolazi.Golman je ok. Lokatelija nisam pazljivo pratio, pa ne znam kako se on pokazao u Juventusu. Dakle, kada vidimo ko je sve u Juventusu dobar, ali i problematiku oko tih igraca vidimo da Vlahovica nema ko da hrani loptama, a Alegri je trener koji gaji defanzivan fudbal i zatvara se cim Juventus povede, a za Vlahovica bi bilo bolje da je otisao tamo gde trener tezi ofanzivnom fudbalu.
A

Aba

pre oko 2 godine

Igrac ciji ugovor vrijedi 160 mil evra mora vise.
V

Vlahogol

pre oko 2 godine

Mnogo je nadmen Vlahovic. Ne svidja mi se uopste kao igrac i osoba. Plus mu je Danilo menadzer. Navijam da propadne kao igrac.
E

Erector

pre oko 2 godine

Troll za 10! Svaka čast, pratim te :D
P

PFS

pre oko 2 godine

Vlahovic je puno jaci psihicki od Mitra koji stoji kad ne ide uplasi se da ne nestanane,zato ce ostati fokusiran na postizanje golova izdrugog plana!
g

goust

pre oko 2 godine

Juve se na papiru jeste pojačao ove zime, ali i dalje je to igra bez ikakvih smernica i ideja. Alegri već godinama upropaštava Dibalu koji bi igrao sasvim pristojno kod većine drugih trenera, bojim se da tako ne upropasti i Vlahovića. A vi koji ste počeli da pljujete dečka zato što 180 minuta nije dao gol, iskulirajte. Ako nemate pojma o čemu pišete, nemojte ni pisati. Naravno da ima da radi na sebi, naravno da nije Mbape. Ali ne, za vas mora da je ili crno ili belo.
V

Vlahogol

pre oko 2 godine

240 minuta nije dao gol. 4/1
A

Amin76

pre oko 2 godine

Ti koji kritikuju su obicne tipcine i nesrecnici nezadovoljni svojim zivotima, pametuju a racun za struju ne znaju da plate.
G

Gost357

pre oko 2 godine

Alegri unistava dibalu pa dibala je igrao i kod drugih trenera pa nista nije pokazao. Dibala je precenjen igrac sinoc je raspali morata bio opasniji od dibale.
G

Gost12345

pre oko 2 godine

Interesantni ovi Grobari. Sad kad Vlahovicu ne ide, odmah krece prica - los trener, losi saigraci, losa taktika, ne dodaju mu loptu... A do pre 2 dana su se smejali Jovicu za to isto...
P

PopajFJ

pre oko 2 godine

Spremni smo za 4- 5 mjesto i nista vise ..Lose odigrana tekma na kraju mogli doci jos i do nezasluzene pobjede ali treba imati u vidu i da pola tima nam nedostaje ..Valjda dohvatimo to 4 mjesto
G

Gost_tripleta

pre oko 2 godine

Dusan Vlahovic je jedan sasvim obican ONE SEASON WONDER
H

HajdukSmiljko

pre oko 2 godine

Novi Belloti u najavi...
Š

ŠkrabaloCG

pre oko 2 godine

Juventus je jedan prosječan tim koji se na razne načine gura u prva četiri tima. Juventus nije slučajno podržao projekat snobovske zatvorene Super lige gdje bi tamo nastavili da izigravaju veličinu i da se ne obaziru na prvenstvo i plasman u LŠ. Uvođenjem VAR-a sudije više ne mogu otvoreno da varaju i pomažu tzv. velikanima evropskog fudbala. Juve za plasman u LŠ se takmiči sa Milanom, Interom, Atalantom, Napolijem, Laciom, Romom .... što otežava plasman u prva četiri tima prvenstva.
K

Koan

pre oko 2 godine

Vijeri i Kasano, u jednoj emisiji, su imali mišljenje da je Vlahoviću potreban trener tipa Gvardiola ili Kontea koji "razvijaju" igrače a ne Alegri. Bojim se da će Vlahović stagnirati u ovakvom Juveu.
z

zosim

pre oko 2 godine

polako bre ljudi, tek je došao u juve, pokazaće se
A

Amin

pre oko 2 godine

Kakvi ljudi? To su obicne nistarije
G

Gile Interista

pre oko 2 godine

Gledam instagram i vidim Marota i Auzilo treba da produze svoje ugovore do 2025 godine, reko aj da pogledam na Fotbalitalia sta se to desava, trazim tu vest tamo i usput vidim ovi odigrali 1:1 sa otpisanim Torinom, A nesto se palili da se sa vlahovicem vracaju u trku za Skudeto :D
T

TiP

pre oko 2 godine

Najozbiljniji napadac u Evropi uz Halanda ce biti u narednih 10.god onaj Celzijev Albanac Broja, od ovih nasih nema keba koji Jovic i Vlahovic.
B

Bane15

pre oko 2 godine

Ma da je bilo ko sano da nije neko nas. Pojesce te ljubomora,pakost i zloba
G

Gost...

pre oko 2 godine

Bitno je dase nemoze optuzit Ronaldo ko je sada kriv sto Juve kiksa nepobjedjuje pozźzz
I

I dalje

pre oko 2 godine

Je kriv ronaldo za ovu poziciju juvea, covek ih je ostavio 31. Avgusta bez najave i vremena da dovedu napadaca i time im unistio polusezonu celu do januara, pozzzzzz
D

Darko55

pre oko 2 godine

Nije ih ostavio 31. Avgusta, ne lazi
@

@i dalje

pre oko 2 godine

Oni su Ronalda sami terali, organizovali medijsku hajku na njega, i sami ga naterali da ode. Nije on samo dosao 31. avgusta i rekao im "ja odoh". Cak i kad je otisao nastavili da ga pljuju. A onda su videli da im bez njega Liga Konferencija ne gine, ako i do nje dobace, pa doveli pojacanja sad u januaru.
n

ne kaki

pre oko 2 godine

burskela tipcini se toliko islo da je seo u avion i ni sam nije znao da li ide u siti ili junajted to je najbolji dokaz da je mister izazov pobegao ko zenica
G

Gile Interista

pre oko 2 godine

Gledam instagram i vidim Marota i Auzilo treba da produze svoje ugovore do 2025 godine, reko aj da pogledam na Fotbalitalia sta se to desava, trazim tu vest tamo i usput vidim ovi jadnici odigrali 1:1 sa otpisanim Torinom, A nesto se palili da se sa vlahovicem vracaju u trku za Skudeto :D
j

je_suis_ronaldo

pre oko 2 godine

najjaci su mi oni mentoli koji prije 7 dana su tvrdil da ce se juve umjesat u borbu za scudetto, nogom u guzicu nek se udaraju ako udju u ls....a vlahovic ce ovisiti o rezultatima, tesko da ce ga se nesto pamtiti ako se ne plasiraju u ls... i zbog tog im ode dybala, pogotovo u inter...to ce biti samar od kojeg se nece oporaviti 5 godina...ali pred nama je
A

Af22

pre oko 2 godine

Ovde se vidi da je naš najbolji napadac Mitrovic! Nikakav Jovic i Vlahovic..

ST8

pre oko 2 godine

Šta ste vi očekivali od Vlahovića? Da jedan prosečan tim koji ima prosečnog golmana, bekove kvaliteta Lige Evrope, odbranu koja više nije pouzdana, bezidejni vezni red, Dibalu koji je više povređen nego zdrav, tim bez kvalitetnog krila, Morata I Kean koji se I sami pitaju kako su u Juventusu.Kao šlag na tortu, imamo trenera koji je prevaziđen pre 5 godina. Milan, Inter I Napoli su za klasu bolji timovi od Juventusa.Imaju sreću što se bore za LŠ, jer Atalanta, Roma I Lazio igraju najgori fudbal u poslednjih nekoliko godina.Sa druge strane Vlahović je zeleo samo Juventus, pa neka sledeće sezone igra Ligu Evrope.
S

Spiritus movens

pre oko 2 godine

Vlahovic mi je drag kao da je igrao u Zvezdi. Ne moze se svaku utakmicu postizati gol.
V

Vlahogol

pre oko 2 godine

4/1 ,nije bas na svakoj, vec tri nije dao.
D

Donja_crta

pre oko 2 godine

Kao što sam i rekao najgori potez u karijeri za Vlahovića... otišao u posrnuli klub i u takmičarskom i u organizacionom smislu. Plus sto je pod Alegrijem negledljiv fudbal i non stop defanzivno nastrojen sa malo šansi i na mišiće.
G

Gostsudija

pre oko 2 godine

Sve profesionalci na portalu sa preko 1000 golova u Seriji A koji kude Dusana, Vlahovic igra napadaca kome trebaju lopte u dubinu, al' to od Rabioa i Lokatelija nece dobiti. Juventus ubi los vezni red i Alegri bez plana igre.
J

Jes aa

pre oko 2 godine

A kad je prelazio u Juve dizali ste fa u nebesa
C

Cccc

pre oko 2 godine

Da je ovoliko Jović forsira u prvih par utakmica u Realu i da se igra pravila za njega kao u Juveu ubedjen sam da bi imao dosad bar 15 datih golova. Čovek udje 10 min na svakih 4-5 utakmica i to je to.
M

Manolas

pre oko 2 godine

Vlahovic prolazi kao jovic. Veceras se nije vidio protiv atalante nevidljiv. Kao curica igra gde nestade igrac iz fiorentine od pre 15 Dana. Jos malo na klupu pa onda na tribine. Preveliki je juve zalogaj za njega.
n

niszvezda

pre oko 2 godine

Toa beše se na Vasil Ringov... Još kad se vrati Chiesa, klupa kao prva opcija... Žali Bože 80 mil €...
D

Darko55

pre oko 2 godine

Kaze komenator na Areni: Scesni je godinama jedan od najboljih golmana u Evropi. Ko sve radi na televiziji i smatra se kompetentnim...
G

Gost2022

pre oko 2 godine

Hahahah kralju.. Bukvalno isto sam pomislio. Steta sto arena uzima sve sto valja da prenosi unistice Premier Ligu.. Bukvalno kao da nadju nekog sa ulice I postave ga da komentarise. Mnogo je veci profesionalizam na Sport Klubu.Brutalni komentatori
L

LukaJovic

pre oko 2 godine

Smejali ste se Jovicu, Jovic je dosao do Reala. Plus niko ga nije forsirao u reprezentaciji kao sto su pojedini forsirani, najverovatnije zbog menadzera.
M

M1899

pre oko 2 godine

Kog su to forsirali? Vlahovica,Mitrovica? Nema Vlahovic toliko utakmica za Srbiju,a o Mitrovicu je suvisno govoriti čovek je najbolji strelac reprezentacije pored velikih imena iz jugoslavenskog fudbala.

Сварог

pre oko 2 godine

Sta igra ovaj Juventus? Ovo fudbal nije. Ljudi nemaju sredinu terena uopste, nema kreacije, ideje, nicega. Nisu dve šanse stvorili. Gol dali iz prekida. Jako ruzan i negledljiv fudbal. Plasim se da Vlahovic ne potone zajedno sa ovom ekipom, jer je evidentno da su prosli zenit i da su prakticno u slobodnom padu. Torino sasvim ravnopravan rival, na momente i bolji. Blizi su bili pobedi veceras.
V

Vlahogol

pre oko 2 godine

Tesko da ce i penal da mu daju da izvede. 4/1 Vlahogol.
y

ymb.

pre oko 2 godine

Bremer je dokazao zasto je jedan od boljih stopera u ligi. Apsolutno igrac meca...
R

Rubikova kocka

pre oko 2 godine

Vlahovic hmmmm, Demirel i sad Bremer štaviše hmga u džep, al nije ni to problem, nego počinjem da sumnjam u njegov kvalitet...Prije gola Torina imao je jedan na jedan sa Bremerom reakcija katastrofa, kasnije onaj pokušaj centaršuta napamet kad ga izvizdase navijaci, izašao u bitnom periodu meča uz zvižduke, nista nije uradio na ovom meču izgleda kao Alisa u zemlji čuda...pa sta ce biti protiv Viljareala gdje su stoperi mnogo tehnički potkovaniji i dobro čitaju igru... Veliki pritisak, veliki novac uložen, ja ne znam kako bih u oči pogledao Anijelija,zeznut momentum za Vlahovića, al nadam se da će se opustiti i da se vidi bar malo elegancije u njegovoj igri i kretanju bez lopte!
G

Gost5oo

pre oko 2 godine

Izvesti najopasnijeg igraca koliko god on los bio, a nemati adekvatnu zamenu za istog je van pameti...
A

Avaxx

pre oko 2 godine

Bez prozivanja Ducija al mora jos mnogo da radi, bremer ga vec drugi mec kida gledao sam i prethodni mec dok je igrao za ljubicaste
I

Ivan FCRS

pre oko 2 godine

Torino je vrlo dobra ekipa kada su kompletni, potpuno ravnopravno igraju sa ovim Juventusom, mogli su i da dobiju uz malo srece. Vlahovic je osim onog prvog gola, ostavio generalno slab utisak za ove tri utakmice. Vidi se da je ostatak tima neugran sa njim. Ne znaju njegove kretnje, ne zna ni on sta kada da ocekuje od veznjaka. Nepovezani su, ali valjda ce to vremenom da dodje na svoje mesto.
A

Avanti BAL

pre oko 2 godine

Vlahoviceva kretnja bez lopte, ocaj zivi. Statican, vuce se po terenu ili prakticno stoji u mestu, a s Atalantom bese slicna prica. Mora to mnogo bolje. Ima izuzetan talenat, snazan je i motivaciono spreman do krajnjih granica, i morace to da opravda.
D

DakaCz

pre oko 2 godine

Juve odigrao solidnu utakmicu,cim sam video sastav osetio sam da mogu da prime gol i kiksnu,bilo ko od dvojca Kjelini-Bonuci da je bio u postavi veceras vrlo je izvesno da bi bar iscackali pobedu.Torino jako dobra ekipa koja svakome moze dosta da oteza,bas su me prijatno iznenadili ove sezone i zasluzuju sve pohvale.
P

PaoNaJuve

pre oko 2 godine

Prst treba da se upire samo u Alegrija. Covek katastrofalno vodi ekipu. Sredina terena NEPOSTOJI samo je tu na papiru kad se citaju igraci. Sramota je da stavi dva spica i polu spica fakticki igra sa tri napadaca a da nijedan ne vrsi presing cak ni u polu vremenu a kamoli citavih 90 minuta ko sto rade liverpul, celzi siti i slicne masinerije. Njemu Dibala covek apsolutno ne zna sta igra na terenu i sta treba da radi, cas igra Z A D N J E G V E Z N O G EJJJJ D I B A L A....A onda ga vidis sledeci napad kako je na krilu, pa je onda sledecu akciju na poziciji plejmejkera, i nikad ne odigra pas i nikad ne zavrsi dribling nego izgubi loptu u jako opasnim pozicijama za svoj tim i uzima isfrustrirane suteve sa 20-25 metara koji ili idu pored stative ili u tri p...m....Juan Cuardado je trenutno igrac na nivou Miljkovica iz Partizana i to vidi cela planeta a Alegri ne? Katastrofa od vodjenja ekipe, nisu krivi momci, ova ekipa Juventusa je za trenera koji zeli lepu i dinamicnu igru, za trenera koji ume da koristi igrace na svojim prirodnim pozicijama. Alegri kao i Murinjo prosto zivi u nekoj prosloj deceniji. Nek se ugledaju na mlade Nemacke trenere. Vlahovic onakav igrac, osecaj za gol ko najveci svetski napadaci i ti ga stavis da igra tzv. Target man-a i da se rve sa protivnickim igracima (tipa ko Aca Mitrovic sto igra) dok Morata radi sta? (uopste nije kriv Morata)
P

Pjer

pre oko 2 godine

Buraz a sa kakvim Juve da igra dobar i napadacki fudbal? Sa Rabotom...ili Moratom? Osim Dibale i Vlahovica ostali nisu za Juve izuzev veterana Kelinija i Bonucija. Krila nema,kreatora igra nema,trebalo bi da je Dibala ali on igra sve osim toga,mnogo im fali dobrih top igraca,nisu dzabe tu gde jesu na tabeli,oni nemogu puno bolje od ovog. To im je to.
G

Goran984

pre oko 2 godine

sad definitivno vise i ne kudim igrace,Alegri je izgubio kompas,ubice ga defanzivna igrac,procitana je knjiga. Vlahovic i nije mogao nista,nije dobio ni jednu loptu za sansu...lik dobija loptu na glavu da je ustopa,pa da ide dalje ..haos.
K

Kokan9393

pre oko 2 godine

Alegri jako los trener, udvoje Vlahovica i on ne zna sta da radi
a

ala smo

pre oko 2 godine

ga mi onako srpski nase izdominirali zadnjih mesec dana.Proglasismo vlahovica boljim od mbapea i halanda i svih mladih igraca i onda dodje ova nedelja i pogledam onaj mec psz real i vidim gde je mbape ustvari.Dusan je talentovan i dace bog da napreduje jos mnogo alil nisam siguran da li ijedan mladi igrac uopste ima potencijal da ikad dostigne ono sto je mbape odigrao pre neki dan.Samo realno kazem

Katalonija

pre oko 2 godine

Mbape je skoro na nivou Mesija i Ronalda po značaju za tim, ali je takodje krilni napadač, tehničar, uporedjivanje Vlahe sa njim nema veze sa vezom... Vlahović je klasičan CF i evidentno poseduje kvalitet da ugrozi Holanda koji je trenutno najbolji mladi CF na svetu, tj da bude u top tri... To su činjenice, kao što je činjenica da nikada neće driblati kao Mbape...
C

Capo di tuti capi

pre oko 2 godine

Potpuno ujednacena utakmica, i po igri i statistici, na kraju podela bodova pravedsn rezultat.
S

Sta bi?

pre oko 2 godine

Sta bi? Kad ce tekst o vlahovicu? Kao sto sam i rekao, u fiorentini je igrao sam i ceo tim za njega, a ovde ne moze da dodje do izrazaja jer je ispod svakog nivoa u odnosu na fudbalere koji su mnogo bolji od njega, kako si izdao jedne navijace tako ces i druge!
B

Bančo

pre oko 2 godine

Recicu Bremer
O

Orao

pre oko 2 godine

Jedan Ronaldo se nije naigrao u Juventusu, teško će i Vlahović
g

gresis

pre oko 2 godine

gresis buraz ronaldo se naigrao i izivljavao kao manijak na ustrb rezultata tima.Silio dve godine slobodnjake izveo pored zivog pjanica preko 100 slobodnjaka a da nije dao ni jedan...E to je izivljavanje klasicno zato su i zavrsili tu gde su zavrsili prosle sezone a delimicno je kriv i za ovo ove sezone posto ih je napustio 31. avgusta bez najave i ostavio bez napadaca da igraju sezonu KLASICAN EGOMANIJAK
V

Visente Del Boske

pre oko 2 godine

Vidje li se najbolji napadac danasnjice,pazite samo da ne bude imao ucinak u juveu kao Jovic u realu pa da vidimo kome cete se onda smejati
G

Gost357

pre oko 2 godine

Atalanta ima 3 boda manje
G

Gøst

pre oko 2 godine

Na stranu sve, moram ovo reci. To kad je Andrea to mora da je nepredvidljivo. Davno je jedan čovek rekao Volim te Andrea, iako si se udala.
Z

Zoyyy

pre oko 2 godine

Bravo Vlahovicu za jos jedan gol, korak su blize tituli.
x

xxy

pre oko 2 godine

Ni jedna jedina šansa,ni akcije poštene!Ma očaj od Juventusa.Torino zaslužio i više od boda.Alegri zastareo trener
K

Kopakabanica

pre oko 2 godine

Vidi se da niste gledali utakmicu kada pišete u tekstu da je juve bolje otvorio utakmicu. Ja sam gledao, pa da vam kažem, bolji je bio Torino od početka, ali Juve ga dao iz prekida, ništa specijalno... Nema na čemu
S

Sta bi?

pre oko 2 godine

Tako je! Bravo! Ovaj mocart ovaj zivi od "komentarisanja" utakmica...
O

Omladinska zadruga

pre oko 2 godine

Bravo za Torino