Komentari na vest

Juve se mučio, a onda je Pirlo pogodio sa izmenama

P

Pjanic sa tri zuta

pre oko 3 godine

Pobeda juventusa a samo cetiri komentara od kog je jedan moj. Toliko su verni navijaci stare babe i toliko veruju u skudeto ove godine.
J

Juve 1982

pre oko 3 godine

Pozdravljam ovog paćenika koji se predstavio pod mojim imenom, ali i sve fanove torinskog Juventusa ma gdje bili. Što se tiče intera - i ćorava koka (za 10 godina) zrno nađe. FGJj
P

Pjanic sa tri zuta

pre oko 3 godine

Nesto te nema u poslednje vreme, izgleda da i nisi neki navijac stare babe, cim krene lose. A ovaj sto se potpisao kao ti je samo navodio tvoje izjave sa laganini, deseta u nizu, pali se masina i sl. Kako si pisao, sad citaj kad te ljudi zajebavaju.
J

Juve 1982

pre oko 3 godine

Upalila se masina, srecan deseti u nizu. Nebeski slakac je dao gol iz slobodnog udarca, iako mu je to 45 pokusaj od kad je u juveu. Ili ne? Inter nek se plasi, stizemo ih laganini.
G

Gost 3

pre oko 3 godine

Nisam neki fan Ronalda ali neverovatno je to što čovek ima toliku želju za gol i posle 700 datih, ne ide mu celu tekmu neke zicere maši al uvek ga da na kraju, vidi se da juventusu fali tu dosta povredjenih igrača pre svega dibala koji je glavni organizator igre, ako poprave igru u gostima možda i bude nešto od njih ove sezone
O

Objective

pre oko 3 godine

U odnosu na broj zicera koje ima kao priliku, jako lose to odraduje. Po statistici je to jako niska konverzacija koja ne staje rame uz rame sa gol masinom kakva je on. Ocigledan pad, dojam i dalje postojece velicine je vise zbog nacina na koji se citav tim odnosi prema njemu, kao prema kralju.