Juve se sprema na prodaju, ali i kupovinu: Sandro može da ide za 60.000.000, dolazi zvučno pojačanje

Vreme čitanja: 2min | čet. 05.04.18. | 17:05

Biće to zanimljivo leto za Staru damu

Posle prvog meča četvrtfinala protiv Real Madrida (0:3), jasno je da su šanse Stare dame da se dokopa polufinala Lige šampiona vrlo male, pa onda nije ni čudo što se u italijanskim medijima već bave oko toga ko bi mogao da ode iz Juventusa na leto, a ko bi mogao da dođe u klub iz Torina.

Postoje dobre šanse da će Juventus na leto pustiti Aleksa Sandra na ode na leto, ali samo u slučaju da za njega dođe prava ponuda.

Izabrane vesti

O ovome je pisala Gazeta delo Sport i istakla da će Juve obratiti pažnju samo na ponude koje budu preko 60.000.000 evra. To je suma koju je navodno Čelsi ponudio zimus, ali Juve nije želeo da slabi tim tokom sezone.

Mada, u poslednje vreme se pominje sve veće interesovanje Mančester Junajteda, ali i Pari Sen Žermena.

Zanimljivo, Korijere delo Sport piše da je Juventus zainteresovan da ovog leta dovede jedno zvučno ime. Pominje se Antoan Grizman što je malo realno, ali i Edinson Kavani što bi moglao da bude posao koji ima utemeljenje u realnosti.

Cena Kavanija je 63.000.000 evra, a odmah na pamet pada da bi Juve i PSŽ mogli da naprave neku razmenu uz pomoć Sandra. Ili da posle prodaje levog beka Juventus taj novac iskoristi da kupi Kavanija.

Urugvajac je istakao želju da ostane u Pari Sen Žermenu, ali pitanje je da li tu želju deli i menadžment Parižana.

Juventus je želeo Kavanija i 2013. godine kada je za 64.000.000 otišao u PSŽ, a možda i Kavaniju bude interesantna ideja da se ponovo vrati u italijansku Seriju A.

Foto: Action images


tagovi

Aleks Sandro

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara