Foto: ©AFP
Foto: ©AFP

Juve skupo platio remi sa Viljarealom: Povređen i Sandro, propušta polufinale Kupa

Vreme čitanja: 1min | sre. 23.02.22. | 19:55

Brazilski defanzivac će morati na desetodnevnu pauzu

Izvukao je Juventus remi na La Keramiki, ali ga je skupo platio, pošto se kući vratio sa određenim kadrovskim problemima. Dan nakon obaveza u Ligi šampiona, torinski klub je potvrdio da su Veston Mekeni i Aleks Sandro zadobili povrede na utakmici sa Viljarealom u osmini finala Lige šampiona.

Američki vezista će, kao što su italijanski mediji izvestili još nakon utakmice, zbog dvostrukog preloma kostiju stopala biti van terena dva meseca, potvrdili su iz Juventusa danas, dodavši da i Brazilca očekuje pauza.

Izabrane vesti

Doduše, mnogo manja nego njegovog saigrača iz sredine terena. Nakon što je podvrgnut radiološkim pregledima u Juventusovom medicinskom centru, utvrđeno je da je Sandro zadobio lakšu povredu lista leve noge. Stoga će odsustvovati sa terena svega deset dana, posle čega će odraditi nove testove. U periodu njegovog odsustva Juventus očekuju mečevi sa Empolijem u Seriji A, odnosno sa Fiorentinom u polufinalu Kupa Italije.

Loše vesti za Alegrija doneo je i Kajo Žorž. Brazilac je u suzama iznesen sa terena tokom jučerašnje utakmice Juventusovog u23 tima i Pro Patrije, s obzirom na to da nije registrovan za mečeve nokaut faze Lige šampiona, a današnji testovi potvrdili su da se radi o rupturi patelarne tetive kolena, zbog čega će mladi napadač biti podvrgnut operaciji.



tagovi

Aleks Sandro

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara