Komentari na vest

Kamerun dobio dva nova igrača iz Engleske za Mundijal

M

Meroni

pre preko 1 godinu

U poslednjih par godina je bas vidljiv trend "povratka'' fudbalera koji su imali evropska drzavljanstva da igraju za africke reprezentacije. Samo u ovom poslednjem talasu ove godine Mbeumo, Ncam, Injaki Vilijams, Lampti, Lukman, Desers, , Nijakate, Jakobs...Pre njih Korne, Zaha, Abdu Dialo, Masuaku, Kondogbija, Delor, El Hadadi, Boli, Akpoguma, Kakuta... Drago mi je zbog toga i voleo bih da neki africki tim napravi veliki uspeh (polufinale), naravno sem Kameruna :)
G

Gostwroooo

pre preko 1 godinu

reprezentacija spolja gladac iznutra jadac,odbrana nikakva sredina tu i tamo u napadu brzi ali bez nekog realizatora,s njima se igra na posjed jer su brzi pa samim tim iz kontre mogu da vam daju gol,mislim da Srbija ne bi trebala da ima problema ako bude igrala kako treba,misljenja sam da Srbija ako malo zategne odbranu moze i protiv Brazila da igra a protiv Svajcaraca ce sredina i krila da odluče utakmicu ako oni budu imali svoj dan Lukic,SMS,Tadic,Kostic i Lazović mislim da ce ih Mitar unistiti jaci je od svih samopouzdanje na maksimumu zbog prošlog svetskog,plus tu je i Vlahović da izvlaci cuvare jos ako svajcarci budu igrali sa tri pozadi
М

Митт

pre preko 1 godinu

Ја се у нашу одбрану не уздам, већ у напад и Тадића. Ми на 90% мечева нисмо сачували лопту. Надам се другом мјесту у групи уз 4-6 бодова. Никог не треба подцјењивати.
M

Majatora

pre preko 1 godinu

Uopste nisu za podceniti!!! Imamo najjaci grupu u kojoj Kamerun moze da iznenadi. Akanji i Embolo igraju protiv svojih korena, tako da.. sve je otvoreno..
D

Dejani

pre preko 1 godinu

Svaka im čast. Mbuembo je opasan igrač. Može na krilo, može i spica.
t

tupa

pre preko 1 godinu

...može na ulaz a može i za tri..