Komentari na vest

Kapelo oštro po Ronaldu: U moje vreme su u živi zid išli igrači koji se ne plaše lopte (VIDEO)

i

inter178

pre oko 3 godine

ovaj kapelo isto pametuje pa ima covjeka botoksa za 20 000 eura di da ga jos lopta u lice pogodi nece nitko kupit dres negov vise
M

Mitt

pre oko 3 godine

Da Ronaldo ne valja ne bi igrao tolike gdsine kod jednog Ferguspna i u Realu! Stigle su ga godine ali mozda bi vec sutra odigrao dobar mec. Cak sta vise ovo ispadanje je po meni Pirlova krivica.
k

kullan

pre oko 3 godine

Ovaj Juventus je i postao nikakva ekipa dolaskom Ronalda u klub. Sezonu prije nego što će Ronaldo doći , oni su gazili i Real i Ronalda sa 3-0 dok sudija nije svirao onaj penal u stotoj minuti. Dođe Ronaldo i sada ispadnu od Ajaxa, Lyona. Nikakav lider. Samo mase rukama da se njemu dodaje lotpa kao da se citav svet vrti oko njega.
P

Pjer

pre oko 3 godine

Rabio,Bentakur,Remzi ...sve igracu sila...a kriv Ronaldo...
U

U pravu je

pre oko 3 godine

Igrac napravibiskorak i u skoku se okrene... kukavicki... ceo juve ili real se morao podrediti njemu i da Real nije gurao sudija ne bi ni video LS kap sto titulu prvaka spanije nije video. Penaldo otisao sada ce Real zaredjati s titulama a Juve se oprostiti od njih...
R

RealNo1

pre oko 3 godine

Kakve veze imam Ronaldo sa golom? Cist golmanov gol. Sut jak, ali nije kao sut Roberta Karlosa ili Sinise Mihajlovica.
a

alex88

pre oko 3 godine

uostalom, skoro pa je postala praksa da jedan igrac legne ispod zida, zbog ovakvih suteva. tako da je ovo Pirlov propust
J

Ja Gile Merda Djubrentus"

pre oko 3 godine

Raspadaju se na sitne komadice, nema vise onaj raspad od navijaca da se javi i napise Maestro trener :)))) gde je sad @no pirlo no party da hvali pirla i naziva ga Maestro, kako su sad raspadni navijaci pobegli u misiju rupu ili su vec izabrali drugi klub za koj ce da navijaju, alo jadnici jedan je Gile koj je tu bio i kad je Inter gubio i pobedjivao da vas nisam video i cuo ni N niste od navijaca FORZA INTER DO SKUDETA !
e

ekvador

pre oko 3 godine

Video sam da Atletiko postavi coveka koji lezi, prvi put sam to video, i zar to nije idealno za takve suteve, nije mi jasno sta igrac treba da radi, da ne skace ili da skace , kako da pokrije i dole i gore?

Wolfasin 7

pre oko 3 godine

Nije Ronaldo kriv što se Juve raspada. Sami su ga doveli ko im je kriv. Uostalom Pirlo je smešan i bolje da je komentarisati više poteze kolege, a ne igrača.
p

pokerface

pre oko 3 godine

Pirlo bre nije za trenera, sta je sa vama ljudi. Juve ne lici ni na sta, niti imaju glavu niti rep. Treba im vrhunski trener koji ce posloziti celu ekipu da to lici na nesto. A Pirla poslati u Seriu B(C) pa neka tamo uci.
n

na ra vnoooo

pre oko 3 godine

Ronaldu se treba zahvaliti, i igru graditi na Kijezi, Dibali, De Lihtu. Ta 3 igraca da budu stub nekog novog Juventusa! Bentakur, Artur, Remzi, Bonuci, Kjelini, Rabio.... Sve aut. Igraci koji ne mogu da odgovore ozbiljnim zadacima ozbiljnog meca. To je realnost.
b

bojank91

pre oko 3 godine

Nrozbiljno je kriviti ga. I da je gledso u loptu skočio bi, a skočio je sjajno. Gol je brutalan, vrlo inteligentan. Možda je baš zbog toga i gađao ispod Ronalda jer ima najveći odraz. Detalji su mnogo bitni i često odnose prevagu
I

I_tako

pre oko 3 godine

Potpuno je u pravu sto se tice zivog zida, sva tri igraca i golman su sve postavili totalno amaterski. Bukvalno se videlo da nemaju vise dal snage ili volje, ovoj ekipi Juventusa nedostaje jedan lider i motivator. Neverovatan potez Pirla je bilo izvodjenje Bonucia, koji pored Chielinija i Buffona jedini ima neki liderski uticaj u ovoj ekipi Juventusa.
G

Gost_Realan

pre oko 3 godine

Juventus je dovodjenjem Ronalda napravio veliku gresku , nikakav rezultat nije napravio i on kada je u igri svi se njemu moraju prilagoditi,to sto su osvojili serie a i ispali od nizerazrednih klubova u nokaut fazi lige sampiona sve govori ...
9

951357

pre oko 3 godine

Bitno da pored njega imaju 20 fantasticnih fudbalera pa ih on kvari svojim prisustvom. Isto tako imaju najbolkeg takticara na klupi, Anceloti mu nije ravan. Sta sve necu da procitam.
H

Haos

pre oko 3 godine

Ako su po tebi Ajax, Porto i Lion nižerazredni klubovi, počni da pratiš neki drugi sport podhitno!
E

Erector

pre oko 3 godine

Pa upravo zbog njega nemaju tih 20 kvalitetnih igrača pored sebe, jer njegovu platu mogu podijeliti na 4 top igrača i imali bi širinu u ekipi, a ne ovako. Što mislite zbog čega su igrači iz primavere na klupi? Nema para, a on ne igra kvalitetno za ta 4 igrača, više se igrači troše i više dolazi do povreda,, zato im i jeste takva situacija.
E

Erector

pre oko 3 godine

Kao što sam dole napisao, Ronaldo zauzima platu za bar još tri top igrača u rotaciji, za tu platu možeš imati pola tima, par solidnih igrača i par veterana i imali bi za rotaciju još jedan tim, ovako moraju ubacivati iste igrače ili igrače iz podmlatka. Em dodatno se troše ovi koji stalno igraju, em tu dolazi do predvidljivosti. Pirlo jeste neiskusan i vjerovatno nedorastao trenutku u kojem se nalazi Juventus, ali bih ipak više krivio Anjelija i ekipu za ovu situaciju, njemu je više do marketinga i novca, nego do sportskih rezultata.
M

Mikri

pre oko 3 godine

Ajde matori ne tupi...koliko se samo stopera okrene tako kad ulazi u sut, samo je jedan igrač odao glavom na loptu i nogu. Ne branim Ronalda ali dajte ljudi uvek je on kriv za poraz njegove ekipe tip sa toliko godina je udaljen pojam za ove klince