Foto: Reuters
Foto: Reuters

Kecbaja: Izgubili smo od boljeg protivnika

Vreme čitanja: 1min | pet. 17.09.21. | 00:49

Strateg Anortozisa posle poraza od Partizana kazao da nema za čime da žali

Temur Kecbaja, strateg Anortozisa, posle poraza od Partizana (0:2) čestitao je Partizanu i naglasio da je u susretu u Nikoziji pobedio bolji tim.

Izabrane vesti

"Glavni cilj smo ostvarili plasmanom u grupu. Dali smo sve od sebe večeras, ali nismo mogli do povoljnijeg rezultata. Razočarani smo, ali smo izgubili od rivala koji je kvalitetniji od nas. Pokušavali smo, imali svoje trenutke, mogli da otežamo posao Partizanu, ali su crno-beli zasluženo slavili", rekao je Kecbaja.

Gruzin je dodao da je ponosan na svoje igrače.

"Nastavićemo da se borimo, nema mesta za tugu. Nećemo spustiti glavu. Radujemo se, već gledamo ka narednoj utakmici. Imali smo kadrovske probleme, ali su izostanci zbog povreda deo igre. Oni koji su igrali su pokušali da ostave što bolji utisak. Partizan nas je pošteno pobedio, ali to ne umanjuje naš uspeh kroz kvalifikacije. Nadam se da ćemo u sledećoj utakmici osvojiti bodove".

U narednom kolu Anortozis će gostovati Gentu koji je na strani savladao Floru 1:0.

"Ukoliko želimo da prođemo u narednu fazu moramo da pobeđujemo na svom terenu. Težak posao je pred nama, ali imamo još pet utakmica. Verujemo da možemo da igramo bolje. Sada smo koncentrisani na meč protiv Etnikosa", izjavio je Kecbaja.


tagovi

Temuri KecbajaAnortozisLiga konferencije

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara