Ronaldo i Kjelini (©Reuters)
Ronaldo i Kjelini (©Reuters)

Kjelini: Bilo bi bolje da je Ronaldo ranije otišao

Vreme čitanja: 2min | čet. 21.10.21. | 12:37

“Napustio je klub 28. avgusta i ostavio nas u šoku”, kaže kapiten Juventusa

Otišao je Kristijano Ronaldo iz Juventusa pre skoro dva meseca, a posledice tog poteza u Torinu još osećaju.

Ne pate u Juventusu toliko za Ronaldom, koliko smatraju da je njegov kasni odlazak poremetio ekipu, koja još nije uspela da se adaptira na tu promenu i da počne da igra u skladu sa renomeom kluba.

Izabrane vesti

Kapiten Đorđo Kjelini smatra da bi Kristijano dobro došao sadašnjem timu Juventusa, ali s druge strane veruje da bi za crno-bele bilo isto tako dobro da je Portugalac ranije napustio Torino.

Počeli smo program obnavljanja Juventusa, novi početak. Da je Ronaldo ostao, bio bi dodatni kvalitet za ovaj tim i rado bismo ga koristili, ali on je više razmišljao o sadašnjosti nego o budućnosti. Otišao je 28. avgusta, a bolje bi bilo po nas da nas je napustio ranije. Njegova odluka je izazvala šok i zbog toga sada ispaštamo u vidu gubljenja bodova. Da je otišao 1. avgusta, imali bismo više vremena da se pripremimo za sve”, pričao je Kjelini za DAZN.

Italijanski fudbaler veruje da je Ronaldu bio potreban novi izazov u karijeri.

Došli smo do tačke u odnosu sa Kristijanom gde je njemu bio potreban novi izazov, kao i tim koji će da igra za njega, jer je on “ubica” kada se nađe u takvoj ekipi. Pokazao je to u poslednja dva meseca, kao i u tri prethodne godine dok je bio kod nas”, istakao je Đorđo Kjelini.

Juventus je posle osam kola Serije A tek na sedmom mestu sa deset bodova manje od lidera Napolija.


tagovi

Đorđo KjeliniKristijano RonaldoJuventusSerija A

Obaveštavaj me

Juventus

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara