Komentari na vest

Kjelinijevo definitivno zbogom: Uradio sam sve što sam mogao, nadam se da sam nešto ostavio...

A

Ale

pre oko 2 godine

Posljednji Mohikanac! Ovo je sve ostalo goli k....c! Sve cestitke Interu, bolji su i zasluzeno slave. FJ
i

interistajshdhs

pre oko 2 godine

ja kao veliki interista odajem postovanje ovakvoj velicini i pravom simbolu kluba, uzivaj u daljoj karijeri majstore, zasluzio si sve najbolje
x

xaaxaxax

pre oko 2 godine

bio dobar igrac nekad, sad je raspad , konacno da je i sam to provalio
S

Sport15

pre oko 2 godine

Pa juče se videlo šta je Kijelini za sve ostale stopere Juventusa… Šteta sto odlazi, jedan od simbola Juventusa u protekloj deceniji.
K

Kemp

pre oko 2 godine

Odani vojnik Juvea, sjećam ga se u 2 ligi kad je igrao, prvo je bio lijevi bek, pa posle štoper... Bravo Đorđo i srećno u penziji ....
S

Sempre Ac Milan

pre oko 2 godine

Veliki igrač meni onako antipatičan al takvi su svi koji ne igraju u klubu za koji navijaš.Sve u svemu velika karijera i zasluženo mjesto među velikanima juvea!Šteta što si nije ispunio dječački san i zaigrao za klub koji je volio kao dijete!LEGENDA!!!
I

Inzaghi

pre oko 2 godine

Kako nisi, pa Bonuciju si napravio karijeru.
N

Nautralna slika

pre oko 2 godine

Istina! Bonući se šlepao uz Kelinija i Barzaljija. Kapelo kad je gledao partije Bonućija u Milanu, javno rekao da Bonući ne zna da igra kad je četri u zadnjoj liniji i da uz Kelinija i Barzaljilja je Bonući prikrivao svoje nedostatke. Andrea Barzalji je mnogo potcenjen kao igrač, od kad se penzionisao Juveu nešto ne ide pozadi, de Lihht, Demiral dok je bio, Rugani i slični to je baš tanko. Kjelini je poslednji veliki defanzivac italijanskog fudbala.