Klop gubi kompas, Vulvsi ga prozivaju: Bili smo mizerni! Ovo je vrhunac naših problema (VIDEO)

Vreme čitanja: 3min | ned. 05.02.23. | 00:58

Nemac 'odbio da prizna' da je njegov tim izgubio 0:3...

Crna serija Liverpula nastavljena je i juče na Molinou. Vulverhempton je slavio s ubedljivih 3:0 i potpuno izbacio Jirgena Klopa iz 'ravnoteže'. Još jednom se pokazalo da nemački stručnjak veoma teško podnosi poraze.

Od je čak odbio da odgovori na jedno novinarsko pitanje...

Izabrane vesti

"Nemam objašnjenje za ovo što se dogodilo, izvinite. Ovakvih uvodnih 15 minuta je nedopustivo. Za tako nešto opravdanja nema. Odigrali smo mizerno na startu... Zaista mi je teško da pređem preko toga", počeo je Klop svoje vidno ljutito izlaganje.

Liverpul u narednoj rundi čeka gradski derbi, to je ono što posebno brine Nemca.

"Nešto pod hitno moramo da promenimo. Everton je pobedio, u dobrom je momentu... Ponovo ću reći - nemam objašnjenje za uvodnih 15 minuta. Kada tako počnete ništa bolje niste zaslužili od ovoga kako smo mi prošli".

Na pitanje da li je zabrinut što je njegov tim već sada, nakon 20 utakmica primio više golova nego za celu proteklu sezonu, kazao je:

"Kako da ne budem zabrinut?! U redu, nisam izgubio poverenje u momke, ali moramo bolje".

Onda je na red došao izveštač The Athletic, Džejms Pirs. Njega je interesovalo da je loš start posledica mentalnog problema...

"Veoma je teško razgovarati sa vama ako želim da budem 100 odsto iskren. Zato, više bih voleo da to ne radim. Znaš zbog čega? Zbog svih stvari koje si napisao o klubu. Dakle, ukoliko mi neko drugi postavi isto pitanje, potrudiću se da dam odgovor".

Klop je potm priznao da je Liverpul trenutno na najnižoj tački ove sezone.

"Ovo je definitivno vrhunac naših problema. Možete da kritikujete, možete da nam sudite, možete da napišete šta god hoćete i verovatno ćete biti u pravu. Nemam šta da vam kažem, jer, ponavljam, ovakvih 12 minuta je nedopustivo. Ovo je rezultat koji je mnogo teško podneti".

Jirgen Klop se potom susreo sa sa sarkastičnim prozivkama sa zvaničnih naloga Vulvsa na društvenim mrežama, a sve zbog ne baš spretne izjave da treći gol Rubena Nevesa praktično ne računa...

"Da, na kraju smo poraženi sa 0:3, međutim prilikom tog trećeg pogotka prvi put su prešli na našu polovinu u drugom poluvremenu".

Tako je na tviteru Vukova osvanula fotografija Rubena Neveša koji se drži za glavu, uz rezultat utakmice - 2:0.

Liverpul je pet puta gostovao u 2023. godini, a ovo mu je bio četvrti poraz. Primio je čak 11 golova u ta tri neuspeha. Na potonja četiri ligaška susreta Redsi su uzeli samo bod i trenutno su na desetom mestu. Za četvrtoplasiranim Njukaslom zaostaju čak 11 bodova, pa je plasman u Ligu šampiona preko Premijer lige sveden na teoriju.


tagovi

Jirgen Klop

Obaveštavaj me

Liverpul

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara