Komentari na vest

Klop gubi kompas, Vulvsi ga prozivaju: Bili smo mizerni! Ovo je vrhunac naših problema (VIDEO)

M

Mica Sekirica

pre preko 1 godinu

Odvratni arogantni nemac kome su svi krivi kad prospe bodove i odvratni looserpool i njihovi navijaci,vracaj ih u rupe gde su bili 30 godina,vracaj gamad gde pripadaju!
J

Jaffa keks

pre preko 1 godinu

Na stanu sto oni porazi na 4 "finala" ostavili tragove, najveci problem je vezni red. Ni kvaliteta, ni zelje. Po meni, najbolji pokazatelj toga bice Junajted u narednih nekoliko utakmica bez Kazemira i Eriksena. Mozda i najveci "krivci" za dobru sezonu. Arsenal je tu gde je, jer Odegar igra sezonu zivota, Parti konstantan, Dzaka preporodjen. Liverpul na leto treba da pojuri dva ozbiljna vezna igraca i bice to skroz druga ekipa kad se vrate Van Dajk i Konate.
М

Митт

pre preko 1 godinu

brine - Управо због поступка на Маракани треба да истражи против кога се то Путин бори. Да схвати да није Путин нациста, него кијевске власти и газде њихове са Запада.
P

Putin96

pre preko 1 godinu

Sto mu nalupaste minuse covek sve tacno reko
l

lpool

pre preko 1 godinu

kao neko ko prati liverpul preko 15 godina mogu da napravim analizu stanja u klubu. - klopa mozete da volite ili ne, naravno ima i njegove krivice ali covek je ovde najmanje kriv - igraci su psihicki potroseni vise nego fizicki. Posle sezone u kojoj su bili na po utakmicu od vecnosti, zasicenje i zamor su ocekivani ali dosta je vise, ljudi februar je, trgnite se, sto je Klopo i naglasio - organizacija u klubu se urusava, ameri premestaju sve sposobne ljude u druge fransize i polako spremaju odlazak. Plus odlazak Edvardsa, Buvaca, klubskih lekara i analiticara koji su bili kljuc sistema - deo koji mene najvise iritira, povecan uticaj Lindersa i prelazak na pozicioni stil fudbala kada jednostavno nemas igracki kadar za tako nesto. Stanje nije sjajno ali kada smo izdrzali ngoga,spiringa,el zara i ostale ovo je samo jos jedna tranzicija koja ce proci. Pozdrav
D

Drvo

pre preko 1 godinu

Kao što rekoh više puta, obija mu se o glavu besmisleno i neuko prozivanje gospodina Putina. Tačno od tad mu karma ne da mira. Ne možeš nemačkom praćkom na ruski tenk. Ne može se protiv svetinje. Pokaj se Jirgene!
b

brine

pre preko 1 godinu

Da te podsetim kad je Liverpul u novembru 2018g gostovao na marakani jedini je uz Vandajka nosio Natalijinu ramondu ,misli o tome
B

Brko

pre preko 1 godinu

Hahahahhahaahaa, nije bolest sve što boli
D

Drvo

pre preko 1 godinu

Da dodam da je i Murinjo isto tako propao tačno od trenutka kada je izmaltretirao onu Čelzijevu doktorku. Ne možeš protiv svetinje.
D

Drvo

pre preko 1 godinu

Nekog ukrofila sam takao u živac , 50 minusa za minut, samo štancuje ahaha
C

Comiiiiii

pre preko 1 godinu

A dobro malo se vraćaju neki bodovi od ranije ko i svi sto rade u ligi. Man itd ima najviše svojih klubova trenutno u ligi(Totenhem,West Hem,Newcastl, Brendford,Fulam) Arsenal redovna mušterija svima. Liverpool ima dosta protivnika i svoja dva kluba najviše u ligi(Sautempton,Wulvs,Notingem) Čelzi(Brajton,Lids,west hem tu i tamo,Everton) Ali isto tako na leto će dovesti liverpool dva,tri igrača u sredini i ponovo biti u top 5. Očekujem Man utd i Čelzi u narednih 5 godina da dominiraju.Liverpoolu će biti teško. Arsenal se podigao i sada su svi tu negde. Totenhem je uvek da da zauzme mesto za Ls i to je problem za Livepool.
G

Gost29

pre preko 1 godinu

Liverpul se vraća tamo gde je bio pre 30 godina, znači niko i ništa u eri Premier Lige
L

Lfc

pre preko 1 godinu

Liverpul je prije 30 godina bio najuspjesniji engleski klub i jedan od tri najuspjesnija svjetska kluba. I pored krize od 30 godina ponovo je najuspjesniji engleski klub, a tako ce i ostati uprkos takvima kao ti.

Bojan Urosevic

pre preko 1 godinu

Dosta igraca u tim Koji su presli Zenit a I na terenu deluju kao da nemaju volje ozbiljna rekonstrukcija treba Liverpulu minimum 5 novih igraca za postavu.
T

Trpke

pre preko 1 godinu

Njima u vezi igraju keita,bajcetic,propali thiago,Henderson 🤣🤣.. Pa. O cemu da pricamo dalje ? Liverpool ima top 3 najgoru vezu u engleskog
D

Delija penzioner

pre preko 1 godinu

Možemo da pričamo o D.Nunezu , on je isti ko i naš Pešić....
G

GrobarNS

pre preko 1 godinu

Neobjasnjiva igra Liverpula, Juventusa i Atletika. Takvi igraci, treneri, a igra ni na sta ne lici...
D

Dario1104

pre preko 1 godinu

Samo danas: Arsenal, Besiktas, Liverpul, Atalanta, Atletiko, Lajpcig, Zvezda. Sve utakmice odgledao ( zbog kladionice) ono je bilo jad i čemer. Stvarno ni u jednom trenutku nije ogledalo da oni danas mogu nešto da urade, isto kao i čelzi juče … jako loš dan
G

Gost99

pre preko 1 godinu

Nista nek poniste onda ovaj treci gol jer su prvi put presli polovinu u drugom poluvremenu
p

peki30

pre preko 1 godinu

Ne gubi on kompas, prosto nema tim ni priblizne moci ko ranije. Nema Manea, Vajnalduma, par povreda i igraca van, nema energije i pritiska. Olako je pustio ove 2 zveri, doveo tehnicare bez te energije, izgubio pritisak i energiju. Tim je nepovratno izgubljen, mora naci fizicki jake igrace ko ova 2 da bi povratio stil. Tesko je to naci, novog Manea, Vajnalduma i ostale zveri
M

Mikislav

pre preko 1 godinu

100 posto si u pravu, Klop je pomalo bio u zabludi da ih može zameniti, logika kao u FM menadžerum, ali cvrc.
B

Bumerang

pre preko 1 godinu

Uh, jak mu stil. Igra mu se bazirala na Maneu i Salahu. Mane otisao, Salah nije u formi, Dijaz povredjen. Ovog Gakpa ili kako vec, da ne komentarisem, kao Depaj svojevremeno u Mancesteru, totalni promasaj. Nema covek plan B.
d

duc

pre preko 1 godinu

Najodvratnija osoba u fudbalu. Licemer obican sa onim fejk osmehom i zubima. Ne znam kako neko moze da ga voli. Ali sa L*verpulom je sve tako, pa i navijaci, pa ga verovatno oni vole.
B

Bumerang

pre preko 1 godinu

Simpatisem Liverpul i engleski fudbal. Jesam i Klopa do ovog vremena, ali stvarno je poceo da njake ko foka.
k

kalabasas

pre preko 1 godinu

Kada je stigao u Liverpool prve dve sezone ga je ubio lovren svojim kiksevima,sada to radi dzo gomes i matip,kada se resio lovrena ,doveo van dajka i alisona osvojio LS i PL. Van dajk posle kidanja ligamenta ne moze vise da igra 60 utakmica godisnje... Henderson potrosen milner kraj,mane otisao... Fali tu par ozbiljnih pojacanja...
G

GETAFIX

pre preko 1 godinu

Gomez oduvek igra kao i sada samo što je pre manje dobijao šansu.
G

Gost0987

pre preko 1 godinu

koga briga za fudbal i liverpul što sklanjate glavnu vest o partizanu, idemo u f4 pa vam smeta jel
G

Gost ali pravi

pre preko 1 godinu

Puste želje. Kalemegdan u junu čeka svakako.