Komentari na vest

Koliko košta vrhunski levi bek? Siti kaže 35.000.000, Brajton odbio i traži 60.000.000 evra

r

radasin rakovic

pre gotovo 2 godine

Dobar bek, moze da pokrije nekoliko pozicija, karijeru počeo kao zadnji vezni, meni iskreno izgleda kao savršeni tip igrača za Gvardiolim sistem, treba imati u obziru da je prošao La Masiu, svakako koji god klub da mu bude sledeći bice pravo pojačanje.
G

Gost..

pre gotovo 2 godine

Bolje da ostane u Brajtonu i igra svaku utakmicu nego da u sitiju bude treca opcija i to u kupovima kad bude druga runda Carabao Cuo pozz
G

Gost Djape

pre gotovo 2 godine

I onda nasi navijaci se zale na sve bekove da nisu doracli zvezdi, i hoce ekstra beka za 500 000 evroa, da igra u oba smera savrseno bez greske, zamere ako se mladi igraci prebacujeu sa primarnih pozicija na mesto beka, kao da je to losija pozicija od ostalih. Sta sad reci ovi nece da prihvate 35 000 000 evroa za beka.
R

Rt

pre gotovo 2 godine

Robertson 8 mil funti, jos u suprotnom smeru otisao Stjuart procenjen na 4 mil funti plus 2 mil bonusa.
O

Ok ok je sve to

pre gotovo 2 godine

Ali ja da sam gvardiola dao bi i 60 miliona pre za tea ernandeza.mnogo su svakakobzaradili od transfera ove sezone i mogu da popune tu rupu boljim i kvalitetnijim od ovog kukurelje...
S

Sherlocked

pre gotovo 2 godine

Znamo zasto je Barsa u finansijakim problemima , svakako nije zbog transfera Kukurelje , tako da poslednja recenica je glupa maksimalno.
A

Auuu

pre gotovo 2 godine

Ovaj ne vredi više od 40 miliona..
p

podesen

pre gotovo 2 godine

Ne vredi više od 20 milke realno .