Randal Kolo Muani (AFP)
Randal Kolo Muani (AFP)

Kolo Muani otkazao poslušnost, odmah stigla kazna i poruka: Njegov potez neće uticati na transfer politiku

Vreme čitanja: 2min | sre. 30.08.23. | 12:00

Francuz frustriran nakon što je Ajntraht odbio tri ponude Pari Sen Žermena

Ajntraht je ovog leta sinonim za doslednost. Postavili su letos cenu od 100.000.000 evra za Randala Kolo Muanija i od nje ne odstupaju. Odbili su već tri naleta Pari Sen Žermena iako im je francuski golgeter predočio da želi da napusti Dojče bank park i preseli se na Park prinčeva. Nije im bilo dovoljno n uvodnih 70.000.000 evra, pa naredna suma od 70.000.000 fiksno i 10.000.000 kroz bonuse, a ni treća od 65.000.000 evra plus Ugo Ekitike u suprotnom smeru.

I malo je reći da je Kolo Muani frustriran zbog raspleta, odnosno nedostatka raspleta situacije. Nemački mediji su prethodnih dana pisali da je jedan od najboljih napdača Bundeslige maksimalno profesionalan dok se klupko njegove sudbine (ne) raspliće, ali danas se i to promenilo. Naime, Francuz je preskočio današnji trening, finalni pred sutrašnju revanš utakmicu plej-ofa kvalifikacija za grupnu fazu Lige Evrope.

Izabrane vesti

"Napadač Randal Kolo Muani je danas informisao sportski sektor Ajntrajta da se neće pojaviti na poslednjem treningu pred duel protiv Levskog iz Sofije koji se igra u četvrtaka od 20.30. Razlog njegovog izostanka je namera da pređe u drugi klub pre završetka prelaznog roka u petak uveče", stoji na sajtu frankfurtskog kluba.

U sklopu saopštenja, nalazi se i izjava sportskog direktora Markusa Krešea koji razume, ali ne odobrava ponašanje Kolo Muanija.

"Upoznali smo Randala na drugačiji načim i znamo kakav je njegov karakter u biti. Mnogo toga se trenutno sliva na njega i to je uzrok ove reakcije koja je pogešna, što smo jasno stavili do znanja i njemu i onima oko njega. Za to postoje posledice. Igraćemo utakmicu protiv Levskog bez njega. Za nas je situacija jasna - njegovo ponašanje neće imati utisaj na transfer aktivnosti. Utakmica protiv Levskog je vrlo važna za nas. Ona je trenutno vrhovni prioritet za klub. Imamo kvalitetan tim i maksimalno smo fokusirani na sutrašnji duel", rekao je Kreše.


tagovi

Letnji prelazni rok 2023Randal Kolo MuaniAjntraht FrankfurtAjntraht

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara