Dušan Vlahović (©AFP)
Dušan Vlahović (©AFP)

Komizo traži ubrzavanje pregovora s Vlahovićem

Vreme čitanja: 1min | čet. 14.01.21. | 15:10

Želja vlasnika Viole je da novi ugovor s mladim srpskim napadačem bude potpisan što pre

Nosio se odično Dušan Vlahović sa Interovom odbranom u jučerašnjem porazu u osmini finala nacionalnog kupa, tukao s štoperima Nerazura i najviše duela zapravo vodio s Aleksandrom Kolarovim, ali mladi srpski napadač bio je konstantna pretnja po gol Samira Handanoviča.

Viola sve više veruje talentovanom izdanku Partizanove škole, zbog čega je ideja za ovu zimu i bila da se otpiše višak igrača iz napadačke linije i cenu je platio Patrik Kutrone. Vlahović je projekat oko kojeg Fjorentina u budućnosti želi da gradi svoj tim i to u vrhu kluba ne kriju. Zato ne čudi vest lokalnog dnevnika Korijere Fjorentino da prvi čovek Ljubičastih Roko Komizo zahteva da se po hitnom postupku ubrzaju pregovori sa agentima Dušana Vlahovića kako bi se u što skorije vreme potpisao novi ugovor.

Izabrane vesti

Vlahović sa Violom ima potpisanu saradnju do juna 2023. godine i s te strane je klub zaštićen, ali je Komizova ideja da reprezentativcu Srbije da produžetak bar do 2025. i ozbiljnu povišicu. Fjorentina je prethodnih meseci odbijala da pošalje Vlahovića čak i na pozajmice u neki klub Serije A ili Bundeslige, a pisalo se čak da je odbila i zvaničnu ponudu od 30.000.000 evra za 190 centimetara visokog napadača.

Zato je sada na sportskom direktoru Danijeleu Pradeu i tehničkom direktoru Džou Baroneu da urade sve kako bi Vlahović žvrljnuo svoj autogram...



tagovi

Dušan VlahovićZimski prelazni rok 2021

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara