Valentino Lazaro
Valentino Lazaro

Konačno Lazaro - za 21.500.000 evra

Vreme čitanja: 1min | sre. 26.06.19. | 18:48

Austrijanac konačno na Đuzepe Meaci

Lomili su nedeljama emisari Intera kolege iz Herte oko obeštećenja za njihovog najboljeg fudbalera. Lomili i na kraju uspeli da se dokopaju Valentina Lazara, fudbalera koji je velika želja novog trenera Neroazura Antonija Kontea. Izgleda da Intreru ne gine prelazak na formaciju sa trojicom pozadi, a u toj situaciji treba im i vihorni fudbaler po desnoj strani što je kao poručeno za reprezentativca Austrije koji je taj zadatak uspešno obavljao u Herti.

Vodeći italijanski mediji javljaju ovog popodneva da je dogovor sa Hertom konačno postignut i da će klub sa Đuzepe Meace u startu platiti između 18 i 20.000.000 evra. To će ujedno omogućiti bundesligašu lepu zaradu pošto ga je 2017. doveo iz Salcburga za samo 7.000.000 evra. Lazaro je prošle sezone u kojoj se afirmisao zabeležio tri gola i sedam asistencija na 31 nastupu pa u Milanu polažu velike nade u njegov potencijal jer su mu tek 23 godine.

Izabrane vesti

Već nekoliko nedelja traju kontakti između Intera i samog fudbalera, Lazaro je nestrpljiv i jedva čeka da pređe u redove velikana, ali je berlinski tim dugo odolevao insistirajući na ogromnom obeštećenju. Ipak, današnji pregovori u kojima je posredovao poznati menadžer Federiko Pastorelo doneo je napredak u natezanju između dva tima pa je Austrijanac izvesno novi fudbaler Intera.

Novinar Alfredo Pedula objavio je da će sa bonusima Inter izdvojiti ravno 21.500.000 evra (sa bonusima) za fudbalera Herte, a Lazaro najverovatnije potpisati ugovor na pet sezona u Milanu.

Foto: Reuters


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara