©MN Press
©MN Press

Konkurencija za Partizanovog vunderkinda sve oštrija: Milan želi da preduhitri Barsu, Real, Dortmund...

Vreme čitanja: 1min | pet. 03.11.23. | 20:51

Rosoneri konkretizuju interesovanje za supertalentovanog igrača crno-belih

Evropski krem spreman je da početkom 2024. godine krene u trku za Matiju Popovića, a u konkurenciji Barselone, Reala, Borusije Dortmund, Bajer Leverkuzena i Ajaksa, konkretan korak preduzeo je Milan koji je prema saznanju Matea Moreta, novinara Releva, preduzeo konkretne korake po pitanju angažovanja igrača rođenog 2006. godine.

Popović, koji je odbio da pregovara sa crno-belima o nastavku saradnje, letos je vraćen iz prvog tima u omladinski pogon, a činjenica da klub i fudbaler nisu uspeli da razreše nesporazum bila je povod gigantima evropskog fudbala da krenu u lov.

Izabrane vesti

Problem za zainteresovane klubove predstavljaju godine veznog fudbalera koji će 8. januara postati punoletan, te će tek od pomenutog datuma moći da zvanično dogovori saradnju sa novim klubom.

Sa 18. rođendanom, uz plaćenu trening kompenzaciju Partizanu, eventualni novi klub će moći da bez prepreke angažuje fudbalera za kojeg su prvi interesovanje pokazali Borusija Dortmund i Barselona, ali se spisak zainteresovanih do danas prilično proširio i izvesno je da će konkurencija za potpis kadetskog reprezentativca Srbije biti vrlo oštra.

Popović je pažnju skrenuo u kadetskimn redovima crno-belih na putu do šampionske krune i afirmisao se kao jedan od najtalentovanijih igrača u Srbiji rođenih 2006. godine. Letos je za odlične igre nagrađen pozivom na pripreme prvog tima, ali razmimoilaženja oko novog ugovora uticala su da bude prekomandovan nazad u mlađe kategorije gde je bez konkretne šanse mesecima.


tagovi

Matija PopovićFK PartizanMilan

Obaveštavaj me

Milan
FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara