SErhio Aguero (©Reuters)
SErhio Aguero (©Reuters)

Konte kreće po Aguera

Vreme čitanja: 2min | pon. 12.10.20. | 10:09

Inter ima jasan plan za naredno leto...

Otkako je preuzeo Inter Antonio Konte doveo je čak četiri igrača iz engleske Premijer lige. Trojicu iz Mančester Junajteda (Romelu Lukaku, Aleksis Sančez, Ešli Jang) i jednog iz Totenhema (Kristijan Eriksen). I tu neće biti kraj. Kako javlja Kalčomerkato Nerazuri imaju plan i za naredno leto. Ideja je dovesti bez obeštećenja Serhija Aguera.

Argentincu ugovor sa Mančester Sitijem ističe idućeg leta, što znači da već s prvim danima januara može da pregovara s drugim klubovima. A Inter se nameće kao ozbiljan kandidat. Isti izvor navodi da su Italijani spremni da ponude dvogodišnji ugovor Agueru, s trećom godinom kao opcionom, uz platu u reagionu najplaćenijih igrača kluba, Romelua Lukakua i Kristijana Eriksena - oko 7.500.000 evra.

Izabrane vesti

Inter želi da konačno skine Juventus sa italijanskog trona i za to su mu potrebni iskusni, kvalitetni igrači. A Aguero se savršeno ukpala u taj profil. Takođe, Nerazuri moraju da misle na eventualni odlazak Lautara Martineza koji se već mesecima povezuje s Barselonom.

Aguero je za Mančester Siti 2011. godine, kada su Građani za njega platili Atletiko Madridu 35.000.000 funti. Argentinac je već godinama glavni oslonac Građana, postao je ikona kluba i najbolji strelac u istoriji kluba, a prošle sezone postigao je 23 gola. Bez obzira na sve Pep Gvariola spreman je da ga se odrekne. I tome se već dugo šuška.

U idealnoj varijanti Inter bi rado na Meaci video i Lionela Mesija, međutim mnogo je realnija opcija da baš Leo iduće sezone odmeni Aguera na Etihadu.

Sva je prilika, dakle, da kumovi neće zaigrati u istom dresu...


tagovi

Serhio AgueroLetnji prelazni rok 2020

Obaveštavaj me

Inter
Man. Siti

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara