Komentari na vest

Kragujevčani opravdali očekivanja, solidni i Novosađani (FOTO/VIDEO)

Š

Šumadinac 77

pre 10 dana

Svaka čast Vojvodini, to je klub koji je 2 puta bio prvak one velike države, koji je igrao četvrtfinale Kupa Šampiona, ali nisam siguran da Vojvodina može da okupi ovoliki broj njenih navijača. Nažalost je tako.
S

Svaka cast

pre 10 dana

Treba drzava da pomogne radnickom kg i N.Pazaru da imaju bolje stadione(I naravno finansijski).jedini oni imaju navijace koji bodre svoj tim i kada gostuju partizan i zvezda,tj.ovi drugi gradovi svi navijaju za vecite .
P

Pfk Bgd

pre 10 dana

Djavoli, super brojka,ali lose navijanje...ne cuju se
o

on i serif

pre 10 dana

da l postoji grdji igra. od ovog Kembela, cirkus lik

Jovan Rašković

pre 10 dana

Takav grad i takav klub, a stadion RUGLO! DNO DNA je da se u nekim selima grade novi stadioni a Niš i Kragujevac pa i Novi Sad igraju na starudijama!
B

BULDOG PFC

pre 10 dana

Kragujevac zasluzuje nov stadion!!!
1

1923

pre 10 dana

фирмаша нема ми сто
?

???

pre 10 dana

firma i djavoli su dobri samo sto se firma mrzi sa taurunumima jos od osnivanja, navijam za vojvodinu ali posle nje mi je radnicki u srcu, srecan sam sto su ovako daleko dogurali ove sezone i nadam se da ce igrati evropu, sramota je sta pisete vi klinci u komentarima i pravite mrznju izmedju 2navijacke grupe
G

Gizdol

pre 10 dana

Igraju polufinale kupa u svom gradu i umesto da slave svoj klub, oni naprave neki generički izliv patriotizma 😂
ф

фон шестар

pre 10 dana

...уз твој генерички пролив непрепричљиве духовитисти
V

Vojvodinaš je

pre 10 dana

Igraš istorijsku utakmicu,dodje 10k navijača a na dresovima ni prezimena igrača,deca što skupljaju lopte u različitoj opremi čak i markeri različiti a angažuješ padobrance pa to može samo kliker klub....
z

zilijen, drago mi je

pre 10 dana

@Vojvodinas je... ako je to tvoj najveci utisak u vezi ove utakmice, onda stvarno....
K

Klasičan

pre 10 dana

Pljuvač, to mu je profesija.
V

Vojvodinaš je

pre 10 dana

To mi je utisak kod polovine superligaša ,nažalost.A, utisak evo na kraju,Voša je 3 klase ispred Radničkog po igračkom kadru ,danas je to dokazala iako je igral ispod onog što i može .Dudić je baš ono što sam i mislio do sada , trener kojem je Radnički vrh karijere i to da slavi kao njegov maksimum ,kakav Hajduk kakve gluposti, Bandović mu je održao čas fudbala i sa ovakvom igrom.
С

Сале2323

pre 10 dana

Војводинаш је... Брате о чему причаш бре?!? Феђа има на клупи 14-15 играча за овај ниво фудбала, притом, двојица му повређена, један ровит био. Па се у току игре повредила још двојица. Они играју такав фудбал са темпом и сад то долази на наплату. Кад сам пре пар недеља писао овде да му тим пада после 75 минута, брдо минуса сам добио. А падају, јер Раднички нема механику за опоравак играча као Звезда, а немају ни фонд играча довољан. Дишу на шкрге понеки буквално! Воша притом има боље играче, а и плате које дају су много веће. Не мрачи ту, но буди реалан. До јуче сте пљували Бандовића.
J

Juče

pre 10 dana

Čitam, iz NS najavljuju 1000 navijača, uz besplatan prevoz.