Komentari na vest

Kraj klupske sezone za Ibrahimovića: Zlatan van terena do početka Evropskog prvenstva

P

Pjanic sa tri zuta

pre gotovo 3 godine

I posle neko kaze da Milan vodi dobru politiku. Placaju dve sezone ovog penzionera po 6M evra da bi im odigrao po petnaestetak utakmica. Ili mozda misle da on vredi te pare jer drzi motivacione govore pred utakmicu. Hahaha...kakva lozana ovaj Ibrahimovic, kad ih okupi pred utakmicu sve i kao nesto ih lozi, motivise, prima se u ulogu a ova deca se pale na to. Mozda to vredi 6M godisnje, sta znam ja... :)))))
R

Roki moj

pre gotovo 3 godine

Dovesti vlahovic da mu bude ibra mentor dok jos igra,vidi se ako istera 15 utakmica sledece sezone ibra bice super treba kupiti i bellotija ako pucaju na 3 fronta jako
M

Mauro

pre gotovo 3 godine

Kod većine napadača u ovim godinama padne fizička sprema, meni izgleda više da mu je pao napadački kvalitet, a da mu je fizička sprema ostala ista.Možda griješim.
l

lol12

pre gotovo 3 godine

Pa gde sad kad se lomi.U svakom slucaju ako Milan i Atalanta ostvare po 2 pobede u naredne 2 utakmice u LS su jer mislim da imaju i jedni i drugi bolji medjusobni skor sa Juveom (a i ako nemaju opet posto igraju jedni protiv drugih u zadnjem kolu,samo remiziraju i to je to) a Napoli igra protiv 2 prosecna tima Serie A i to bi morao da iskoristi tako da je moguce da se nezamislivo desi posle toliko godina titula Juvea- da ne udju cak ni u LS.
G

Gost0202

pre gotovo 3 godine

Jesi car, kralj, al' dosta je . Penzija...