Komentari na vest

KRAJ: Partizan - Drava 3:0

M

Marence Dužni

pre 10 meseci

A jel nasao Duka Fusilija? Di je bate?
L

Lata

pre 10 meseci

Zvezdaši molim Vas ostavite se komentiranja ovakovog Partizana pustite ih na miru pa za par godina da se čujemo.
P

Parni valjak melje

pre 10 meseci

U potpuno ravnopravnoj utakmici, četvrtolasirani klub iz Srbije je slomio otpor slovenačkog trećeligaša u finišu utakmice.
1

1914

pre 10 meseci

Може ли како да стартују сезону са 3 бода због ове победе 😂😂

Aleksandar Todic

pre 10 meseci

Parni Valjak ponovo meljeeee👍👍👍
M

MILAN GALIĆ

pre 10 meseci

OSTAVKA za DULJAJA.Ti i Kralj ste najomrazeniji igraca svih vremena u Partizan.Jebote tvoj kapiten.Nezna da postavi igrace na pravom mestu.Igraju kao kad se komsije u ulici skupe da igraju.Idite obojica.
t

tebra !??

pre 10 meseci

Ako smatraš da je Duljaj najveći problem posle 12 trenera u 8 godina onda nešto nije uredu kod tebe. Da nije možda vreme za veće promene na primer da neki sa vrha uprave odu???
M

Mašinovodja

pre 10 meseci

Parni valjak hvata zalet :-D
G

Gost9

pre 10 meseci

Koja je ovo Drava?Jel Kumanovska,hahahahahaha.
G

Gost123454321

pre 10 meseci

Gleda Viktor Trenevski ovaj nas PARTIZAN i ne moze da se nacudi ko sve od igraca nosi nas sveti crno beli dres..., verovatno da polovina ne bi mogla ni kod njega u treceligasu da se izbori za prvu postavu... VOLIM PARTIZAN
@

@brojevi

pre 10 meseci

Posebno sveti! 😂😂😂😂😂🤡🤡🤡
P

Piranje

pre 10 meseci

Zašto Partizan ne forsira igrače iz omladinske škole? Hvale se dobrim rezultatima a igrqča nigde. Kao što je pre par sezona Zvezda ubacila mlade kad je bila u problemu, i uzela dosta novca. Mada evo Zvezda i sada polako forsira par mladih igrača.
g

gunđalo

pre 10 meseci

e da, dobro pitanje, danas igralo "samo" njih 7
A

Auu

pre 10 meseci

Uspeli su da uvaljaju gol nekome. Uspeh.
0

0330

pre 10 meseci

Rutinski, i to bez mladjanog natka i lakonogog meniga
@

@0330

pre 10 meseci

Rutinski ste pobedili Perutninu Ptuj! Sledeci je na redu Borac iz Sakula!
Z

ZapaliliDravu

pre 10 meseci

Nikada jača i opasnija Drava kojoj klecaju kolena kada vidi kako moćni crnožuti valjak melje sve pred sobom, a neka se pripremi i FK Morava iz pete lige da oseti moć budućeg drugoligaša u crnobilom:))))
d

darkok

pre 10 meseci

Jel ovi treneri u Partizanu znaju uopšte nešto jer da znaju videli bi da mi nemamo odbranu kompletna odbrana je kriminal,levi i desni bek se ne vide protiv trećeligaša iz Slovenije,a tek štoperi oni su za zatvor Marković je dokazano godinama unazad da nije ni za Teleoptik a tek mali Ilić on je najgori talenat na štoperskoj poziciji u istoriji kluba gori je i od Svete a to je baš teško zato mi nemamo ni igru ni odbranu jer i naš napad započinje poslednja linija koja ne zna da iznese loptu a toliko su indolentni i sveta i ilić da ih je teško gledati toliko su nonšalantni da prevazilaze bezobrazluk Šćepovića da sam na utakmici ušao bi na teren i podelio bi im po par šamara vaspitna još Marković kapiten sramota,nema. snage više da pišem a mogao bi još i ovo je dovoljno.Ps uprava napolje!!!Duljaj i Kralj maršššš iz Partizana!!!!!
k

kop22

pre 10 meseci

ove sezone se borimo za uvijek neugodno 5 mjesto sa Vozdovcem i Spartakom iz Subotice...Ali zato NAJBOLJIIIII JE ONNNN ON JE SAMPION NAAAA NAAAA NAAAAA!!!VOLIM PARTIZAN!!!!
Z

Zvlat BG

pre 10 meseci

Sa Severinom još nisu postigli dogovor. Razmišlja! Poslali punude na 2 mesta za napadača! FSS zvanično doneo odluku: Igrači sa evropskim pasošima nisu više stranci u Srbiji !!!
Z

ZoLJ

pre 10 meseci

... a taj drugi poziv je otišao Lepoj Breni
G

Gost123454321

pre 10 meseci

Najdobronamernija poruka za Igora Duljaja, "kazi sve sto ti je na dusi i kakva je situacija u klubu"... iskupi se za ovih par meseci sto si ovom zlu u upravi davao podrsku i ostaces nam kao nekada sto si i bio, u lepom secanju... i ovako ces vrlo brzo biti oteran... i jos izvizden i isprozivan (veliki si PARTIZAN-ovac i nisi to zasluzio)... VOLIM PARTIZAN

Sakur

pre 10 meseci

Vise zvezdasi prate utakmicu nego mi grobari ahahahahahah kompleksasi bili i ostali
V

VAR

pre 10 meseci

Teši se, možda ti bude lakše
1

12345m12345

pre 10 meseci

nismo do sada imali priliku da gledamo neki tim iz trece lige slovenije, ne zameri...
@

@nakur

pre 10 meseci

Mi gledamo ovu Perutninu Ptuj, legenda kaze da su projektovani za minimum Ligu Sampiona!
S

Sociopata

pre 10 meseci

Joj daj ne ložite se više sa pripremnim utakmicama. Zato se i zovu pripremne jer služe za razigravanje. Pa treneri promene svih 11 na terenu. Znam milion primera dobrih priprema i potom loše sezone i obratno. Čekajte bar kraj avgusta/početak septembra pa onda mogu neke ozbiljnije procene. Odnosi se na navijače blizanaca koji se popale kao mladi🙉 a sezona nije ni počela. Pozdrav.
S

Sf

pre 10 meseci

Tad je vec kasno, tada se oprastate od titule a onda krece kmecanje i kuknjava kako su svi protiv vas. Jel shvatas da protiv Slovenackog treceligasa ne dominirate. O cemu pricas.
G

Gost123454321

pre 10 meseci

Mislio sam da je ovaj mali Mihajlo Ilic bolji, ali ajde da ne sudimo po ove dve zadnje utakmice... Sveta Markovic kapiten je oduvek bio tragikomican... za njega je i Sanicanin toliko osporavani licno Rio Ferdinand... bocne igrace ne bih ni komentarisao, jer oni ne mogu ni protiv treceligasa da naprave visak i ubace se po boku a da ne pricam jos da bi trebalo da centriraju...!? Da ne nabrajam sve igrace do jednoga ali ove ne lici ni na sta... mislis da nema dalje, da ne moze gore od ovoga, kada oni te demantuju... VOLIM PARTIZAN
T

TUGA

pre 10 meseci

SAMO DA VAS OBAVESTIM DRAGI MOJI GROBARI IGRAMO PROTIV TRECELIGASA! MI 0-0 poluvreme
g

gossst

pre 10 meseci

kvota 32 na Dravu ko zna možda i pobede
i

igor978

pre 10 meseci

Drava je trećeligaš iz Slovenije, ne možemo gol da im damo. Ne znam dalje šta da kažem a da ne napišem neku psovku
M

MILAN GALIĆ

pre 10 meseci

Kapiten naj najgori igrac u Partizan.Meni se.cini da nema drugarstva.Odbrana katastrofa.Dzljaj PODNESI ostavku.Nemoj da te navijaci omrznu.Ovakvu igru nikad nije losiju imao.Nezna pekar sma nista.Duljaj sram te bilo sto radis protiv kluba.yTu se nezna ko sta igra.U Petak 6 7 komada dobite..
D

Dzljaj

pre 10 meseci

Necu da podnesem ostavku. 😂😂😂😂😄 Otisao Kolorado ali je virkus ostao a još stigla i Severina. Ludo burazer ludo.
U

Uuuu

pre 10 meseci

Koja nepismenost.
L

Lee Addy

pre 10 meseci

Drava 😂😂😂
G

Gost4

pre 10 meseci

Jad i beda naseg Partizana. Mozda i izgubimo utakmicu
S

Sudija33

pre 10 meseci

Kao navijac Zvezde nazalost znam kako je to kada je klub koji volis od malena u krizi, kada nema para, struje, igraci losi, trener los, uprava lopovska... Gledam i razumem sta se desava partizanu ali nije mi jasno gde je reakcija navijaca, gde je bunt, gde su pune tribine, zahtevi za ostavke, pritisak za promene na bolje? Kako mozete da gledate mirno dok vam se klub gasi i da nista ne cinite povodom toga?
П

Петровград

pre 10 meseci

Нема бунта зато што они прате само кошарку.

Sakur

pre 10 meseci

Kako mozes da uporedjues vasu situaciju sa nasom,Pa kada je bila ovolika rzlika u bdzetima dva kluba o cemu bre ti pricas.Mi smo titule osvajali sa dijarom koga smo doveli iz zrinjskog za 50 000 evra vi spucate u jedan prelazni rok samo za obestecenja preko 10 miliona,o cemu ti pricas covece
W

WhoAmi

pre 10 meseci

Kako nista ne cine? Pune arenu nonstop. Kad bude kk propadao a fudbal zasijao onda ce da pune JNA. Derbi i evro navijaci bili i ostali.
S

Sf

pre 10 meseci

Pa treceligas im pravi 2 stopostotne sanse. Bolje da otkazu mec sa Šturmom jer ako budu igrali u najjacem sastavu i ozbiljno odvalice ih gore nego Zvezda Nefci.
m

milittao

pre 10 meseci

čist mazohizam je ovo što ja gledam svaki put sa FK. ima li neko da stane na put ovome? koji su ovo igrači, kakvo je ovo zalaganje, razumem da su pripreme i sve to, ali ljudi moji mi igramo protiv trećeligaša Slovenije, krštenu šansu nismo stvorili, protiv Bohemijansa takodje, želja igrača ne postoji, zaisza sramno,želudac mi se prevrne
S

Strucnjak Analiticar

pre 10 meseci

Koliko malo talenta u ekipi
Z

ZzzRrr

pre 10 meseci

Nadam se da petlići gledaju ovaj meč jer je ovo klasičan primer kako ne treba da se igra
G

GostRadan

pre 10 meseci

Da zanemarimo sve ostalo, VV nisu nikada igrali fudbal, pa ne znaju, ali Nadj i Duljaj jesu. Vide li oni nasta lici tim. Markovic i Ilic, najlosiji par centarhalfova sto su ikad igrali u Partizanu. Kanute sporo daje lopte. Terzic, Belic, Filipovic i Antic na nivou ovih slovenaca. Ovaj mali Trifunovic poceo kao Bazdar. Pantic i Nikolic znaju, ali ne mogu.
G

Gost123454321

pre 10 meseci

Slazem se u svemu sem za Kanutea koji me je projatno iznenadio... sve ostalo ispod proseka ili nivo Srpske lige... VOLIM PARTIZAN
n

nemoj samo

pre 10 meseci

Kanutea diratu,on je za ove dunstere Maradona licno.
G

GoranNiš

pre 10 meseci

Budimo realni i iskreni, Partizan pojma nema, ekipa za žaljenje....
S

Sf

pre 10 meseci

Vaistinu pojma nemaju
Ć

Ćuti

pre 10 meseci

kad ne igramo protiv Bohemijasa,ovako pravimo Sanse.
R

Repac Plandiste

pre 10 meseci

Igra li Severina? Sa ovim su se složili...
D

Don Vito Corleone

pre 10 meseci

Na pobedu partizana kvota je 1.05. 30 minut oni još nisu dali gol ovim amaterima. Mnogo vam je i četvrto mesto u našoj ligi.
D

De jàn

pre 10 meseci

Kakve su ovo pripremne utakmice? Prvo petoligas, sad treceligas, a kad su igrali protiv prvoligasa Bohemijensanoduvao ih 2-0, bez sanse je Partizan bio na toj utakmici. Predlazem da sledecubutakmicu dodjete da odigramo u Malim Sitnesima protiv Poleta (koji se inace takmici u 5. medjuopstinskoj ligi Republiie Srpske).
D

Dzo Black

pre 10 meseci

@De jan Pa ne mozemo protiv njih a hoces protiv jacih ekipa..
k

koja sprdnja

pre 10 meseci

Od igraca ovaj Ilic,sto ga forsiraju,sporijeg igraca odavno nisam vudeo,a plus pojma nema.Markovic moze da igra za Radnicki iz Tavankuta,tako da cemo primati po 3-4 komada svaku drugu utakmicu.Ovi sto su dosli,pre svega Kanute,mora da se pitaju "gde mi dodjosmo" ovo je lakrdiha od ekipe...
D

Dejček

pre 10 meseci

Crnodravci...
r

r.g.

pre 10 meseci

uz samo malo srece u kvalifikacijama da izvucemo tim iz slovenije 6e lige pa u grupi da budemo protiv nemackog 8-ligasa,francuskog 9-o ligasa i estonskog 4-o ligasa onda daleko mozemo ove sezone u evropi
@

@r.g.

pre 10 meseci

Jos kad cuju da ste gromada, a ujedno i mini Atletiko, ima noge da im se oduzmu 🤣
S

Sarkastije

pre 10 meseci

Ima li svetla u tom klubu, a?
K

Kmeeek

pre 10 meseci

Dobro je, igrace protiv Slovenackog treceligasa da napumpaju samopouzdanje. Opekli se protiv Bohemijansa. Ovaj poslednji mec protiv Sturma bolje da otkazu. Ako Austrijanci budu igrali sa prvim timom ozbiljno odvalice ih kao Zvezda Nefci. Bolje da za kraj nadju Slovenackog cetvrtoligasa posto su protiv petoligasa igrali prvu utakmicu.
У

У тексту

pre 10 meseci

Пише "састави",где је састав Драве??Желим да знам!
N

NK Drava

pre 10 meseci

Janžehović – Đuran, Lovenjah, Vidović, Drevenšeh – Marot, Erhatić, Jadrić, Šalamon – Đuhadin, Mlakar
g

gost 23

pre 10 meseci

bolje pripremne utakmice ima klub iz srpske lige jug u kom ja treniram ps. moj klub nema pripremne utakmice
u

uprava napolje

pre 10 meseci

Mislim da Partizan ima solidnu klupu. Kad dovodimo startnih 11?
O

ODLAZITE

pre 10 meseci

Gde je Jović? Gde je Asano? Gde je Diabate? Gde su nam igrači kao što su: Cleo, Moreira, Drulović, Taribo West, Ćirković? Koliko smo već bez titule? Uprava napolje.
Н

Ноле

pre 10 meseci

Кад дебитује Северина зна ли се ишта !?
P

Pedja108

pre 10 meseci

Interesuje me, igra li Severina?
G

Gost Djape

pre 10 meseci

Severina ce da peva pole utakmice, uprava organizovala koncert, da se ne kaze da su nesposobni da bilo sta organizuju.
t

t2

pre 10 meseci

Idemo do pobede i onda idemo na titulu .
@

@t2

pre 10 meseci

😂😂😂😂😂😂😂😂😂
B

Baltika

pre 10 meseci

Vazura, jesu li igraci krivi i sad sto ne mozete da dogovorite normalnog protivnika na pripremama? Ugledajte se samo na Radnik iz Surdilice, treci otpozadi smo po organizaciji u ovakvoj ligi.
H

Hej

pre 10 meseci

Kakve su ovo pripreme sa ekipom 3 liga sever Slovenije?
S

Sf

pre 10 meseci

Bio je i petoligas u prvoj utakmici
!

!!!

pre 10 meseci

katanac

Bojan Urosevic

pre 10 meseci

Kakvi li su ovi kad na Partizan 1,05 kvota
@

@bojan

pre 10 meseci

Oni su clan nikad jace TRECE lige Slovenije! Za njih je GSP Polet - Real Madrid!
i

igor978

pre 10 meseci

Ekipa kvaliteta za 4-5 mesto u ovoj raspaloj ligi. Neverovano je šta su ovi nesposobnjakovići uradili Partizanu za par godina, a pro tome dug astronomski. Nikada neću zaboraviti onu neformalnu izjavu Lazara Markovićakada nije znao da snimaju, kada je rekao da mu je neverovatno koliko je klub neorganizovan. E tako to izgleda kada se nedostojni dokopaju funkcija
G

Gost Djape

pre 10 meseci

Kako se vesto izbegava da se pretstavi rival, moras da otvotis tekst pa da ti Drava protece pred ocima. Ja misli oni igraju protiv Sitija po najavi teksta. Ajde sa srecom komsije, valjda ce te da poderete mocnu Dravu.
v

vukasinnn

pre 10 meseci

Jadan ovaj klub
G

Grajkula

pre 10 meseci

Pakao od tima.
M

MileSrbin90

pre 10 meseci

Koja je kvota na 2 i 3+ ?