Fejsa (© AFP)
Fejsa (© AFP)

Kraj srpske kolonije u Džedi: Ljubomir Fejsa napustio Al Ahli

Vreme čitanja: 2min | sub. 09.10.21. | 11:06

Iskusni vezista je slobodan igrač

U jednom trenutku ličilo je na srpsku koloniju u Džedi, sad u Al Ahliju nema nikog sa naših prostora. Prvo je klupu napustio Vladan Milojević (u međuvremenu potpisao za AEK, pa završio misiju posle sedam utakmica), potom Marko Marin, a poslednji je sidro digao Ljubomir Fejsa.

Nekadašnji reprezentativac Srbije napustio je poznati klub u Saudijskoj Arabiji posle samo godinu dana, u tom periodu odigrao je 25 utakmica (po gol i asistencija), međutim, izgleda da ni on nije mogao da pronađe zajednički jezik sa čelnicima. Prema informacijama sa lica mesta, Fejsi je kasnila plata i to je jedan od motiva koji ga je naveo da raskine saradnju.

Izabrane vesti

Kako je bio jedan od miljenika navijača, rešio je da ih pozdravi prilikom odlaska.

Vreme je da se oprostim od vas koji ste me podržavali od prvog dana. Hvala vam najlepše. Omogućili ste mi da uživam u Saudijskoj Arabiji. Bilo je lepo, međutim, neki detalji bili su ispod nivoa profesionalizma na kakav sam navikao. Želim Al Ahliju da se vrati gde mu je mesto, u vrh tabele. Svakom navijaču ponaosob hvala na porukama podrške, sve sam ih pročitao. Možda će me put ponovo navesti u Arabiju, državu u kojoj sam se osećao ugodno. Srećno. Sad je vreme za nove izazove“, napisao je Fejsa na Instagramu.

Bivši fudbaler kulskog Hajduka, Partizana, Olimpijakosa i Benfike (proleće 2020. na pozajmici u Alavesu) trenutno je slobodan igrač i može nesmetano da potpiše za bilo koji drugi klub.


tagovi

Al AhliAl Ahli DžedaLjubomir FejsaSaudijska ArabijaSaudijska Arabija 1

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara