Kristijan Živković (© FK Radnički)
Kristijan Živković (© FK Radnički)

Kristijan Živković šesto pojačanje Radničkog: Hoću kao Ranđelović i Čumić

Vreme čitanja: 2min | uto. 28.07.20. | 13:32

Radnički doveo “bonusa”

Šesti novajila na Čairu. Jeste Radnički “zakasnio” s početkom priprema, usled virusa korona, ali stižu u Niš pojačanja u osvit nove sezone, pa je tako ugovor sa ekipom Radoslava Bataka potpisao i krilni napadač Kristijan Živković.

S obzirom da je reč o fudbaleru rođenom 21. februara 1999. uklapa se u profil “bonusa”, što znači da će olakšati posao stručnom štabu prilikom komponovanja tima za mečeve Superlige.

Izabrane vesti

Živkoviću je ovog leta istekao ugovor sa Mladim radnikom iz Požarevca, u koji je stigao iz Vojvodine, za koju je odigrao samo šest utakmice, a dokazivao se na pozajmicama ČSK Čelarevu i Jagodini.

“Došao sam u Radnički uveren da mogu da nastavim stopama Lazara Ranđelovića i Nikole Čumića. Radnički je poznat po promociji mladih igrača, njih dvojica su stigli kao relativno nepoznati, a strahovito su napredovali i bili među najboljim igračima u ligi. Napravio sam pravi potez za moju karijeru i da ću u Nišu pokazati ko sam i šta sam. Verujem da ćemo naredne sezone opravdati velika očekivanja. Sa trenerom Radoslavom Batakom sam već sarađivao u Vojvodini. Odličan je stručnjak, zahteva težak rad i disciplinu, radujem se što ću ponovo biti pod njegovom komandom. Poznajem i nekoliko saigrača. Igrao sam sa Subotićem i Mihajlovićem, a Ćirkovića znam iz omladinskih selekcija”, rekao je na predstavljanju Kristijan Živković.

Prethodno su Nišlije dovele Nikolu Aksentijevića, Aleksandra Kostića (obojica desni bekovi), Žarka Markovića (štoper), Nenada Gavrića (krilni napadač) i Iliju Spasića (špic).

Radnički na premijeri nove sezone dočekuje Metalac iz Gornjeg Milanovca, u subotu od 19.30 sati.



tagovi

Kristijan ŽivkovićRadnički Niš

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara