Komentari na vest

Kuman besneo na sudije: Zbog čega imamo VAR?

7

7788

pre oko 3 godine

Od svega što je nabrojao, sve su gluposti osim jedne. Tačno je da je menjanje opreme sudiji oduzelo oko 2 minute vremena, i trebalo je nadoknada da bude bar još jedan minut. 5 minuta nadoknade je bilo pravedno, a ne 4 kako je odlučeno. Ni to se ne može stavljati na teret glavnom sudiji nego onom koji meri vreme. Njegova greška. O penalu ne treba ni pričati jer je totalna glupost.
d

don88

pre oko 3 godine

Lik pao kao autobus da ga je pokupio. Ovakav penal se ne svira ni na Mauricijusu.
K

Kme

pre oko 3 godine

Istina da je bilo na drugoj strani rekao bi preblag kontakt! Ali uvijek postoji ali,kako ne usporedut onaj penal u prvoj utakmici
N

Neca Golubovic

pre oko 3 godine

U redu je pirgavi , iskuliraj.Kad vam neki Brajtvajt igra spica sta si ocekivao?

arsenal ❤️

pre oko 3 godine

G

Gosti

pre oko 3 godine

Najciganskiji klub na svetu sto se tice ovih zalbi na svaku sudijsku odluku je Barselona. Sramota za sta oni traze penal.
d

dggfddg

pre oko 3 godine

Prvo mi nije jasno kako Real moze igrati na trening igralištu , donedavno je Atalanta morala igrati na stadionu Milana i Intera Europske utakmice jer njihov stadion ne "zadovoljava kriterije Uefe". Pitam se na koju foru ovo trening igraliste na kojem Real igra zadovoljava kriterije i Uefe i Španjolskog nogometnog saveza? Šta to Real ne smije utakmice igrati na stadionu Getafea ili nekog drugog kluba? Drugo, slažem se da je Braithwait lako pao ali sjetimo se samo kakav je penal dobio Real u prvom El Clasicu ove sezone zbog padanja Ramosa kao da ga je kamion udario, a sada ovo nije penal za Barcelonu. (još je prvo Ramos gurnuo Lenglea u toj situaciji). Na Viniciusu se danas svira faul nakon minimalnog kontakta nakon čega Real daje gol, a ne svira se penal na Dembeleu nakon većeg kontakta. Još je utakmicu produžio samo za 4 minute, a 3 minute je samo sudac ukrao dok je mijenjao mikrofon. Standardna pljačka u korist Reala. Barci zadnje 2 sezone svirano samo 10 penala u ligi, a protiv njih 11, a 3 puta više ulaze u protivnički 16-erac i mnogo češće se dešavaju sporne situacije. Da je ovo uradio igrač Barcelone budite sigurni da bi penal bio sviran.
D

Dadal

pre oko 3 godine

Placi jos malo. I za navijace Barcelone vazi isto kao u komentaru iznad. Fuj
I

Inzaghi

pre oko 3 godine

Atalanta je renovirala stadion i rušila deo tribina zato je i igrala na San Siru. Isti slučaj je bio i sa Totenhemom kada je bio domaćin na Vembliju kada su se rušili delovi starog White Hart Lane stadiona.
E

E11even11

pre oko 3 godine

Lepo si sam rekao, nisu zadovoljavali kriterijum Uefe, Di Stefano zadovoljava i zbog toga se igra, sve je jasno.
D

Ddddd

pre oko 3 godine

Penal je vrlo diskutabilan i izuzetno teska odluka za sudiju, bilo je blagog kontakta, ali da li je to dovoljno za penal, pitanje je. Jos je i Bretvajt jedva cekao da oseti dodir i padne jer iz te pozicije nije mogao nista ozbiljno da uradi. Moglo bi se reci da je odluka za penal slobodno sudijsko uverenje, moglo je da se svira i nije moralo. Ali ono sto je sigurno je nadoknada, slazem se sa Kumanom tu, i sam sam se odmah zacudio kako samo 4min kad je pravio prekid za uredjaj, pa je imao crveni karton, pa je bilo 9 izmena u poluvremenu (jedna izmena se racuna 30sec, znaci samo na izmene je 4 i po minuta). Trebalo je da produzi barem 8 minuta, realno, uskratio ih je duplo
c

covece

pre oko 3 godine

Sram te bilo. Od cega ovako pada odrastao covek, od dodira rukom koji je trajao pola sekunde? Trebalo je da pogleda VAR, a potom da da karton Bratvajtu zbog simuliranja. Da je ostao na nogama i uzeo tu loptu, mozda biste dali gol i sacuvali sebi sansu za titulu. Sad kmecite. Ne navijam za Real, navijam za fudbal, a ovakve stvari ga ubijaju.
N

Neznalica

pre oko 3 godine

Ajde da kazes da nije penal. Ali simuliranje kada je kontakt očigledan? Neznalica.
c

covece

pre oko 3 godine

cekaj bre brate naslonio mu malo ruku na struk, ovome se noge oduzele kao da ga je maljem u glavu udario, koga bre ti zezas....