Kurtič se hvatanjem za međunožje nije obraćao Srbima, već slovenačkim novinarima (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | pon. 13.06.22. | 11:29

Šta je hteo da poruči fudbaler PAOK-a?

Potez reprezentativca Slovenije Jasmina Kurtiča na kraju odličnog meča između Janeza i Srbije pokvario je opšti utisak iz Lljubljane. Naime, fudbaler solunskog PAOK uhvatio se za međunožje i prostački gestikulirao ka delu tribine gde su mahom bili smešteni navijači Srbije.

Međutim, Kurtič nije imao nameru da se „obrati“ srpske klube ili našim navijačima. Prostački se obratio grupi slovenačkih novinara na pres tribini.

Izabrane vesti

O čemu se zapravo radi? Naime, "EkipaSN" je objavio tekst o očekivanih 11 igrača za utakmicu u Oslu protiv Norveške. Istaknuto je da Slovenija ima 11 fudbalera u timu. Samo je golmanu Janu Oblaku napisano ime u najavi sastava a ispod gde je trebalo da stoje imaena ostalih reprezentativaca bilo je napisano "NEKO S JAJIMA"!

Posle ove objave usledilo je ogorčenje u taboru slovenačke reprezentacije. Ovakav tekst su igrači shvatili kao poniženje i provokaciju, i možda su baš zbg toga u Oslu sa Norveškom odigrali motivisano i uzeli bod.

Zbog takve objave Team SN" su svi fudbaleri bojkotovali medije u Sloveniji, osi onih koji su partneri NZS. Proble se nastavio i po dolasku u Lubljanu, pre meča sa Srbijom.

Nezadovoljstvo u reprezentaciji Slovenije kulminiralo je po okončanju meča sa Orlovima. Jasmin Kurtič je reagovao, nije izdržao, naparavio gest za svaku osudu. Okrenuo se ka novinarskoj tribini, pokazao provokativnim gestom "ima li ili nema jaja".



tagovi

SlovenijaJasmin Kurtic

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara