Ilustracija (©Reuters)
Ilustracija (©Reuters)

Kvote u Mozzartu na Italiju, Rumuniju i Nemačku najveće na svetu

Vreme čitanja: 2min | sub. 09.09.23. | 11:57

Nigde nećete moći da nađete veće

Igraju se kvalifikacije za Svetsko prvenstvo, za Kup afričkih nacija, brojne prijateljske uztakmice, tako da bukmejkerima Mozzarta nije bilo teško da naprave specijalnu promociju.

Naime, na tri utakmice će kvote u svakom minutu biti najveće na svetu. U pitanju je dvojka na pobedu Italije, kao i jedinice na Rumuniju i Nemačku.

Izabrane vesti

Severna Makedonija je kvalifikacije počela pobedom nad Maltom (2:1). Ipak, nije uspela da nastavi u istom smeru i usledili su porazi u naredna dva meča. Prvo su izabranici Blagoja Milevskog izgubili od Ukrajine (2:3) na svom terenu. U trećem kolu došlo je do potpunog neuspeha na gostovanju Engleskoj (0:7). Sa tri boda Makedonci su na četvrtoj poziciji. Italijani su učestvovali u plej-ofu Lige nacija gde su zauzeli treće mesto. Shodno tome, tim je odigrao samo dva meča u kvalifikacijama za EURO 2024. Na startu je usledio poraz od Engleske (1:2). Lučano Spaleti igra svoj debitantski meč kao selektor. Podsetimo, prošle sezone, pod vođstvom ovog trenera Napoli je prvi put posle 33 godine osvojio skudeto.

-----------

Osvoji deo bogatog dnevnog nagradnog fonda od 200.000 dinara. Suoči se sa izazzovom Mundobasketa i svakodnevno ispunjavaj zadatke

-----------

RUMUNIJA - IZRAEL (SUBOTA, 20.45), KEC 2,15

Rumunija je očekivano pobedila u uvodna dva kola kvalifikacija protiv Andore (2:0) i Belorusije (2:1). U naredna dva gostovanja domaćini predstojećeg meča igrali su nerešeno, a u poslednjoj utakmici su pokazali karakter, jer su Rumuni posle poraza od Švajcarske 0:2 uspeli da se vrate u remiziraju 2:2. Izrael nije najbolje startovao na kvalifikacionom turniru - remi sa tzv. Kosovom (1:1) i veliki poraz od Švajcarske (0:3). Zatim su usledile dve pobede - nad Belorusijom i Andorom sa istim rezultatom 2:1. Tako gosti imaju sedam bodova i nalaze se na trećem mestu na tabeli sa samo jednim bodom zaostatka za predstojećim protivnikom.

NEMAČKA - JAPAN (SUBOTA, 20.45), KEC 1,53

Nemačka ne učestvuje u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2024. jer će se turnir održati u toj zemlji. U prijateljskim utakmicama Panceri ne zadovoljavaju svoje navijače - u četiri prethodna susreta nisu mogli da pobede - tri poraza i remi. U dva meča nisu savladali Poljsku (0:1) i Kolumbiju (0:2). Hans-Diter Flik i dalje vodi reprezentaciju, ali se u štampi sve češće pojavljuju informacije o mogućoj ostavci. Japanci su impresionirali na Svetskom prvenstvu u Kataru, gde su uspeli da se plasiraju u osmini finala. Tada su u grupnoj fazi pobedili Nemačku 2:1. Potom su izabranici Hajimea Morijasua održali četiri sparinga, u kojima su pobedili po dve pobede nad Salvadorom (6:0) i Peruom (4:1).

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.


tagovi

promoPromo kvotenajveća kvota

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara