Serhio Aguero (©Reuters)
Serhio Aguero (©Reuters)

Laporta već u ofanzivi: Aguero dobio zvaničnu ponudu Barse

Vreme čitanja: 2min | sre. 10.03.21. | 14:00

Na leto slobodan igrač

Samo što je stupio na dužnost novi predsednik Barselone Đoan Laporta krenuo je u ofanzivu!

Prvi potez i odmah lov na krupnu „divljač“! Kako javlja portal TyC, poslovično dobro obavešten kada su argentinski fudbaleri u pitanju, Serhio Aguero je dobio zvaničnu ponudu Barselone da od leta bude njen igrač.

Izabrane vesti

Napadač Mančester sitija će na leto biti slobodan igrač, pošto mu ističe ugovor i samim tim će biti na meti brojnih velikih klubova sa Zapada. Građani još nisu odustali od namere da nagovore Aguera da ostane, da produži ugovor, ali to je sada manje realna opcija.

Najveći razlog zašto mnogi vide Aguera u Barseloni od leta je – Lionel Mesi. Njih dvojica su prijatelji duže od 15 godina i nikada nisu krili želju da zaigraju zajedno u klubu. Đoan Laporta vidi u dovođenju Aguera i ključnu stavku zbog koje bi uspeo da nagovori Mesija da ostane u klubu, jer i njemu ugovor ističe u junu.

Prvi kontakti dve strane su uspostavljeni tokom predsedničke kampanje, a Laporta je, čim je dobio izbore, poslao ponudu Agueru, kojem je ostavljeno vremena da razmisli. Kakva je tačno ponuda, koliko bi zarađivao na Nou Kampu i na koliko bi potpisao ugovor, za sada je još pod velom tajne.

Pre tri nedelje u jednom intervjuu za španske medije Aguero je na pitanje da li bi voleo da zaigra zajedno sa Mesijem rekao:

Ko ne bi voleo da igra sa Leom?“

Španska liga je dobro poznata Kunu, igrao je za Atletiko od 2006. do 2011. godine, a u Madridu i dalje ima kuću, iako je deceniju već na Ostrvu.

Argentinac je veliki deo ove sezone propustio zbog povreda, odigrao je tek 11 utakmica i postigao dva gola. Ali, da i dalje ima vatre u njemu veruju i u Barseloni, Sitiju, Pari Sen Žermenu, Interu...


tagovi

Serhio AgueroBarselonaMančester SitiĐoan LaportaLionel Mesi

Obaveštavaj me

Barselona
Man. Siti

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara