Komentari na vest

Lazar prvi put za Nemce od „reprezentativnog transfera“: Hansi Flik me ubeđivao, ali sada ide gas

i

in

pre oko 1 godinu

Kakav crni Bajcetic, sve sami promasaji, osim Arnautovica.
j

jeste da

pre oko 1 godinu

Mali je poreklom iz Bosne, roditelji su mu iz Živinica, nije on iz Srbije.
E

Ej covjece

pre oko 1 godinu

Kakve veze ima dali je iz Srbije? Momak je Srbin, svi Srbi su jedan narod bili iz Nisa, Podgorice, Teslica, Beca, Zagreba…
I

Ispravka

pre oko 1 godinu

Bosna ne postoji kao država
m

magico a

pre oko 1 godinu

Gde je na spisku Katai
H

Hayvan

pre oko 1 godinu

Gde je nas srpski messi kataiiii
E

Ej covjece

pre oko 1 godinu

Gledaj u svoje dvoriste, ovo je druga tema, ugasice ti se gromada:)
k

kme

pre oko 1 godinu

gde su igraci partizana na spiksu a?
S

Steva ns

pre oko 1 godinu

Kako nema uroševića svete markovića popovića ili baždara ozbiljan propust momci su u top formi na 5 utakmica čak jedna pobeda sramota kako je ovaj kvalitet promakao selektoru
k

kojotski

pre oko 1 godinu

Ideee gaaaas, batice, ideee gaaaas!
P

Pobeda je resenje

pre oko 1 godinu

Logicno je bilo da ce Lazar da izabere Srbiju neka je sa srecom i da pobedjujemo.
З

Звезда падалица

pre oko 1 godinu

Један продужени без Недимовића за Лазара.
P

Pjer

pre oko 1 godinu

Batica je svestan da u Nemackoj ne bi pomirisao teren pored Musiale, koji je za njega doktorcina, a i svakako mnogo veci prospekt nego ovaj gospodin. Lepo je neko napisao, dres reprezentacije se zasluzuje, a ne obecava se uloga, tuzni smo, kakav predsednik takava i reprezentacija..
M

Ma daj

pre oko 1 godinu

Da je odbio poziv, ti bi prvi napisao “ izdajica”, sram te bilo!
P

Pjer

pre oko 1 godinu

Zapravo obozavam kad neko pise o meni a ne poznaje me, prvi sam bio koji je pricao da ni on ni Bajcetic ne treba da igraju za nas. Jednostavno oni su igrali za druge drzave, drugacija kultura, drugaciji odnos prema zemlji i takvi ne treba da se forsiraju da igraju. Isto sam takvog stava bio i za Jokica, koliko god on sve nas usrecuje u NbA, lik nije igrao za mladje kategorije srbije(da jeste samo jedne godine) nije prosao najjace sale u mladjim kategorijama, ne zna koja je tezina grba na grudima. Pricam ovo jer sam ja sve to prosao. Sportski pozdrav uzivajte svi vi koji podrzavate Dzaju vaseg koji je ekvivalent Krkobabicu!!
a

abc

pre oko 1 godinu

Nije on nikakav "BATICA" ime mu je Laza i igra za Srbiju.
E

Ej covjece

pre oko 1 godinu

umrijet ces od mrznje, postigni nesto u zivotu pa onda pisi o drugima… svoj bijes, autosovinizam inesposobnost upotrijebi u pretvaeanje pozitivne energije pa ce i tebi biti bolje… mozda nekad i budes zadovoljan sa sobom a ne da po sebi cijenis druge… skupi snage pogledaj se u ogledalo, nije propast svijeta ako tvoj mali klub polako se gasi!
M

Mirko Poledica

pre oko 1 godinu

A ko Lukovicu u kadetima u U17 sastavlja ekipu? Koje su cifre u igri? A zasto je 10 igraca iz Zvezde a nema ni jedan iz Partizana??? Inace Partizan ih pobedio u derbiju. I da li je Matic produzena ruka Matijsevica u reprezentaciji za kombinacije???
a

a jeli...

pre oko 1 godinu

Koje su cifre u igri da se igra za zvezdu i za partizan...prvo ćemo tako...
5

555bb

pre oko 1 godinu

Obecao mu Piksi !! Otisli smo u k...c Dres se zasluzuje. Prolaze se sve selekcije. Da je ,,cudo" od igraca imao bi vecu minutazu u klubu. Po meni prosecan igrac. J b g i Racic ne igra a redovno se poziva. Gde je problem?

Katalonija

pre oko 1 godinu

Ahahaha, šta je sa glavom?!?
D

Dejani

pre oko 1 godinu

Sto pljujete sada čovjeka?? Jel se odlucio da igra za Srbiju? Jeste. I šta sada?? nevjerivatno je koliko se negativno komentariše.
Б

Бибарс

pre oko 1 godinu

Овај да је неки Србин, играо би у Партизану.
u

ue

pre oko 1 godinu

Čuj pristao da igra za nas jer mu je neko garantovao mesto u timu,smešno
S

Srbendaaaa

pre oko 1 godinu

Sad kad te docekaju Nedimovic i Bata Djora prvi srpski bek, pices ponosan sto si odabrao Srbiju a ne hladne Nemce!
R

Reall

pre oko 1 godinu

Mali se zeznuo kao nekada Neven Subotić. Koji je mogao da sa Nemačkom osvoji nesto i da bude priznat a on umesto toga došao kod nas
G

Gost555

pre oko 1 godinu

Kakva Nemacka, Subotic je mogao da bira izmedju Srbije, Amerike ( ne znam zasto njih) i Svajcarske.
S

Subotara

pre oko 1 godinu

Da i vrlo brzo otisao kad je video ko je u savezu i kako mu se ponasaju saigraci i koga dovode u hotel
Б

Бск

pre oko 1 godinu

Мали добродошао и само цепај. Ко прати Калчо зна да је ово право појачање за национални тим. Поздрав и за родитеље јер верујем да су имали великог удела у овој одлуци.
G

Gost544

pre oko 1 godinu

Jok, ti si imao udela hahaha.
a

akika

pre oko 1 godinu

Bsk,da te pitam,kada je toliko dobar sto ima malu minutazu? Ajmo realno. Mozda jeste talentovan ali ga preuvelicavaju previse
G

Grga Cvarak

pre oko 1 godinu

Kakav je fudbaler i kako ce se uklopiti u nasu igru, to cemo jos vidjeti. Ali u to da ce se vrlo brzo razocarati u nas, u to ni ne sumnjam. Dovoljno je ne samo procitati starije komentare o njemu (dok je pokusavao da donese odluku za koga ce igrati u buducnosti) nego na prvom mjestu ove danas – pola su ih negativni kao da je izabrao da ce igrati za Njemacku, a ne za nas. Sretno, decko, i pazi se nasih ljudi.
R

Realno123

pre oko 1 godinu

Nismo mi izgubili bitku za Arnautovica i Dragovica nego su ovi nasi paceri ih smatrali lošim a obojica su i sada kvalitetom iznad svih naših igrača na tim pozicijama ali sta je tu je
p

pppapappa

pre oko 1 godinu

Smekercina na ovoj slici
P

Polski Grb

pre oko 1 godinu

Prava istina je da je momak cekao rasplet oko izbora predsednika FSS-a. I nije ga selektor ubedio vec legenda Đajić sa svoja dva vrsna pomocnika. Povukao je bio rucnu kad je video da se onaj Englez kandidovao ali kad je pobedila patriotska struja sa sve Banetom Ivanovicem i legendarnim Vladom Kolarevim u timu, dilema vise nije bilo.
s

srbijanci

pre oko 1 godinu

slavite dolazak ovog samardzica , a igrac je u rangu nikole more koji uopce ne igra za hrvatsku i onda se stavljate u isti kos sa hrvatima a svjetlosnim ste godinama daleko
N

Nishlija

pre oko 1 godinu

jao grdni ste nam vi...sta li ce te od tolikog rasta u svim sferama! Prosto nedostizno! Evo placemo od muke!
H

Hrvatijanci

pre oko 1 godinu

Lepo što pratite srpsku reprezentaciju, ali ajde laganim korakom u Koprivnicu na derbi između Cibolije i Slovan Bolupa.
t

talenti svuda oko nas

pre oko 1 godinu

Reče neko ko verovatno misli da je Lovro Majer "najbolji mladi vezista" i da ga Real Madrid samo čeka ahahahahaha, a on se ni u Renu nije naigrao(pritom stariji od Samardzica). Doprvaci smejurija ste.
P

PedjaMyName

pre oko 1 godinu

Nemacka Reprezetacija je daleko od nivoa kojeg je drzala godinama unazad. Nijr vise na onom nivou kao sto je bila pre par godina. Takozvani "Umbruch" je trenutno kod njih u pitanju sto bi znacilo Preokret. Igraci poput : Hummelsa,Reussa,Müllera,Kroosa,Gündogana,Neura i td vise nece nastupati za Nemacku reprezetaciju. Musiala i Wirtz ce biti glavni igraci u Reprezetaciji. Lazarov peh je to sto su mladi inace bi imal mozda i on sansu.Ovako ce kod nas verovatno kad taf da nasledi Tadica.
M

Muriss

pre oko 1 godinu

Nije preokret nego podmladjivanje repke.
G

Gost1976

pre oko 1 godinu

Momak je izuzetno talentovan i čeka ga sjajna budućnost,gledao sam ga više puta,kvalitet,sjajna obučenost i disciplina su kod njega nesporni. Svaka čast Pixiju sto ga je ubedio,dobili smo igrača za sledećih 15 godina. Ono što trebaprokomentarisati je odnos nemačkih saigrača iz repr.i publike koja je razumela njegov potez ,samo zamišljam kakvo bi pljuvanje bilo kod nas... proklinjanje,busanje u patriotska prsa.. evo baš čitam kako se pljuje Bajčetić dečko koji je rodjen u Španiji kome je majka Španjolka,drugovi,prijatelji rodbina.. budimo kulturni i odmereni.
N

NoviSad11

pre oko 1 godinu

Gost 1976 , ovaj treba dosta da radi da bi zamenio Tadica. Polako. Imamo jos igraca na toj poziciji,kreativnijih...

Katalonija

pre oko 1 godinu

Šta ti pričaš čoveče, kojoj bre igrača na ,,toj'' poziciji?!? Koje mi to kvalitetnije desetke imamo reči leba ti? Mali može samo da nam ubrza igru, kvalitet je očigledan.
S

Saturn

pre oko 1 godinu

Kad god vidim ovaj grb novi pomislim da smo Poljska i gledam gde je Lewandowski
G

Grub start

pre oko 1 godinu

Pa i jeste Poljski.
j

jdjshskačs

pre oko 1 godinu

Ukucajte na Guglu : "Grb Nemanjića" , pa napišite ovde šta mislite, tj. da li ima sličnosti, meni recimo ima, ali zanima me i vaše mišljenje
g

guslar

pre oko 1 godinu

Reprezentacija se ne bira zbog nekih razloga. Ona se voli srcem. I svaki patriota mora samo da ceka poziv. Nista drugo
e

esex

pre oko 1 godinu

Ne guslaj leba ti.zvali ga nemci,zvali ga nasi,odabrao srbiju.meni je to i vise nego dovoljno

КоТоГовориИстину

pre oko 1 godinu

Хер флик нема појма ни ко је овај,а он га убеђивао. Купимо туђе отпадке,а своју децу уништавамо. Само лупајте минусе,а је л где је оно чудо од мотике, коју њиву копа!?
Z

Zmi Zmi

pre oko 1 godinu

Evo plus ti dadoh, mnogo si smesan, iskreno, volim tvoj humor.
G

Gostic09

pre oko 1 godinu

Ej Jesi smijesan svaka ti cast cuuj "nasa deca" a jedan Lazar Samardzic za tebe nije nas nego kinez ili japanac Srbin je Srbin nebitno gdje je rodjen
G

Grga Cvarak

pre oko 1 godinu

Druze, ti i tvoj komentar ste bukvalan primjer zasto je momak objektivno pogrijesio sto je izabrao nas prije zemlje u kojoj mu se ovakav seljakluk nikad nebi desavao. Ali ok, naucice on to brzo. Isto kao sto je naucio i Subotic i masa nekih drugih sportista koji dodju nazad povuceni tim nekim patriotizmom i osjecajem nacionalne pripadnosti prema zemlji svojih roditelja/predaka. A tebi svaka cast na seljakluku. Nastavi da sramotis Srbiju i sve sto je srpsko sa svojom nepismenoscu i primitivnoscu. Zbog takvih kao ti nas cijeli svijet i "mrzi".
s

samo jedan covek

pre oko 1 godinu

Kad vidim ovaj budjavi grb shvatim da savezu i ne treba bolji predsednik...
s

samo jedan covek

pre oko 1 godinu

I jedno i drugo su olicenje nestrucnosti i korumpiranosti, i savrseno se uklapaju...
г

гегенпресинг

pre oko 1 godinu

Живео Џаја, и Наш фудбал! Ако сте вољни да решите корупцију, решите ствари у ФИФА, или пишите да се казни онај судија што нас је покрао против Швајцарске 2018 у Русији, и пишите петицију да се скине тренер који нема квалитет а води А селекцију!
р

рака гегенпресинг

pre oko 1 godinu

Andrea Sottil, тренер Удинезеа је јако добар тренер и његови захтеви чине Лазара одличним играчем, проблем у целој причи је тај што Пикси појма нема шта, где и како, тако да Медрано циркус почиње
G

Gost98

pre oko 1 godinu

Kolko ja skapiro iz njegovih dosadasnjih izjava on je Srbiju odabrao jer mu je Piksi obecao sigurno mesto u startnih 11 sto Nemci nikako nisu zeleli a po danasnjem postu na insta i Tadicevu desetku
p

postic

pre oko 1 godinu

Tadic je vec u godinama i evropsko bi mu bilo verovatno poslednje ,a mi nemamo zamenu za njega,to jest sada smo je nasli,to jest ocekujemo da on bude to,verovatno ce deliti minutazu
S

Slazem se

pre oko 1 godinu

Mislim da nisi sam u tom skapiranju. To je i moj utisak. Kao da mu je nemo nesto garantovao. Samo se nadam da ta garancija nije na nivou Ivice i onog mini mustafe. Elem. Momak je odlican igrac, gledam ga u Udinezeu kako dere, tako da nema puno sumnje da ovde ima vise prostora za igru nego kod Nemaca. Sigurno Piksi ima mesto za njega. Nemci ga hoce jer su u njega investirali a zasto da gube dobrog igraca, pa makar i bio za klupu. Nek mu je sa srecom, samo manje lozenja.
G

Gost Djape

pre oko 1 godinu

Tako je mali, sad se dokazi da vredis.
Š

Škrabotina

pre oko 1 godinu

Dobro nam došao, Lazare!
S

Simao

pre oko 1 godinu

A naši bi mu psovali sve po spisku...
G

Grga Cvarak

pre oko 1 godinu

Udaraju ti minuse kao da si nesto slagao, a ne rekao apsolutnu istinu.
N

Nasa je

pre oko 1 godinu

Tako je!!!! Svu srecu ti zelim. Napre Orlovi