Lazar Samardžić o propalom transferu u Inter: Sam sam birao da mi otac bude menadžer

Vreme čitanja: 1min | sub. 30.03.24. | 12:54

„I dalje sam uveren da je to odlična opcija“, rekao je reprezentativac Srbije

Bio je reprezentativac Srbije Lazar Samaradžić velika inspiracija brojnih klubova tokom prethodna dva prelazna toka. Sve je u jednom trenutku mirisalo na transfer u Inter. Lider Serije A je pristao na uslove Udinerzea, čak je Samardžić posetio trening centar Apijano Đentile.

Međutim, potom su usledile peripetije oko učešća treće strane, menadžerske provozije i transfer je propao. Ali deluje da mladi vezista ne žali mnogo za dresom Intera.

Izabrane vesti

“Bio sam blizu Intera i onda se nešto desilo, ali ništa ozbiljno. Propušteno je zbog uloge mog oca (menadžer). Ne želim da se vraćam na tu temu. Ja sam taj koji je izabrao da radi sa ocem, nije on sam sebe predložio. I dobro sam postupio sa tehničke i ugovorne tačke gledišta, prijatelj advokat, mu pomaže”, rekao je Samradžić.

Reprezentativac Srbije demantovao je navode da je bio blizu Napolija i osvrnuo se ukratko na spekulacije o potencijalnom odlasku u Juventus.

“Ne znam ništa o ovome. Ipak, nije vreme da razmišljamo o budućnosti, sada moramo da se spasavamo sa Udinezeom, pa ćemo videti”, zaključio je Samardžić.


tagovi

Lazar Samardžić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara