Marselo (@Reuters)
Marselo (@Reuters)

Leto 2022: Marselo ide stopama Roberta Karlosa

Vreme čitanja: 2min | uto. 07.09.21. | 17:30

Fener sprema poslednji napad na kapitena Reala...

Spuštena je zavesa na prelazni rok u najjačim ligama poput Engleske, Italije, Nemačke, Španije, međutim pijace su i dalje otvorene u u pojedinim zemljama, među kojima je i Turska. Do srede u ponoć turski klubovi mogu da pazare. I mada su oni najveći manje-više kompletirali timove za tekuću sezonu, nije isključeno da u poslednja 24 sata pukne još koja bomba.

Bez svake sumnje najveću senzaciju predstavljao bi transfer stare želje Fenerbahčea - Brazilca Marsela (33). Španski AS piše večeras o mogućnosti da novi kapiten Real Madrida pojača istanbulski klub, ali tek idućeg leta, kada mu istekne ugovor sa Kraljevskim klubom.

Izabrane vesti

Šanse da se tako nešto dogodi tokom sutrašnjeg dana gotovo da ne postoje, podvlači madridski list.

Marselo jeste izabran za kapitena (prvi stranac kapiten u Realu posle više od 100 godina) međutim izvesno je da neće imati značajnu ulogu kod Karla Ančelotija u tekućoj sezoni, te da je ostanak do kraja ugovora zavredeo starim zaslugama, kao jedan od najvažnijih igrača Reala u poslednjih petnaestak godina.

Želja Turaka da ga odmah uzmu postoji, ne bi se mnogo bunili ni na Santijago Bernabeuu (rešili bi se troška od oko 15.000.000 evra), ali Fener nema mogućnosti da isplati ni približnu cifru Marselu - oko 8.000.000 evra neto.

Zato će čelnici turskog velikana, piše AS, poslednji napad na Brazilca izvesti idućeg leta. U celu priču trebalo bi da bude uključen i Marselov veliki prijatelj, odnosno bivši igrač Reala i Fenera Roberto Karlos. On bi trebalo da ubedi 33-godišnjeg beka da prihvati poziv iz Istanbula.

Podsetimo, Karlos je nosio dres Madriđana u periodu 1996-2007, a potom je prešao u Fenerbahče i na 104 utakmice (dve i po godine) postigao 10 golova i zabeležio 13 asistencija.


tagovi

Marseloletnji prelazni rok 2021

Obaveštavaj me

Real Madrid

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara