Alfredo Morelos (©Reuters)
Alfredo Morelos (©Reuters)

Lil dogovorio najluđu glavu Premijeršipa!

Vreme čitanja: 2min | pon. 27.07.20. | 12:11

Sada se čeka Rendžers da aminuje prelazak

Senzacionalni transfer Viktora Osimhena u Napoli naterao je čelnike Lila da ozbiljno razmisle o tome ko bi mogao da nasledi supertalentovanog Nigerijca, a rešenje se brzo našlo. I ne samo to, Lil je već dogovorio lične uslove saradnje sa Alfredom Morelosom!

Kolumbijski golgeter najavio je nedavno da je odlazak s Ajbroksa nikad bliži, a radio Monte Karlo saznaje da je Lil već odradio više od pola posla. Sportski direktor Doga Luis Kampos već je imao sastanak sa najluđom glavom škotskog Premijeršipa i predstavio mu kompletan klupski projekat, što je ubrzo dovelo do dogovora! Morelosa u Lilu čeka ugovor na četiri godine, mada su finansijski detalji ostali u tajnosti.

Izabrane vesti

Sada je pred čelnicima Lila da sa Rendžersom pronađu dogovor oko visine obeštećenja. Nezvanično se spekuliše da će Lil još jednom oboriti klupski rekord i da će transfer iznositi više od 20.000.000 evra, koliko je plaćen Renato Sančez prošlog leta. Morelos sa Rendžersom ima ugovor na još tri godine, pa Lil mora da izvuče više novca kako bi završio posao.

Doduše, to ne bi trebalo da bude mnogo komplikovano s obzirom da su i na Ajbroksu spremni za život posle Morelosa i već se planiraju pojačanja. I Rendžers je za to da se transfer završi što pre, samo je bitno da se pogodi prava cena. Prva ponuda je navodno već odbijena zbog toga što je bila preniska, ali su razgovori nastavljeni, uz obostranu želju da se nađe rešenje.

Lil će se naredne sezone takmičiti u Ligi Evrope, pošto je mesto u kvalifikacijama za Ligu šampiona bilo na samo bod daleko i isto je okupirao Ren.

Morelos će, jasno, biti zamena za Osimhena koji je pred bombastičnim transferom u Napoli. Obeštećenje bi trebalo da iznosi negde između 60.000.000 i 80.000.000 evra sa bonusima, a to su upravo detalji na kojima dve uprave rade poslednjih dana.

Temperamentni Kolumbijac koji je poznat po često preteranoj upotrebi fizičke sile i crvenim kartonima sezonu je završio sa 29 pogodaka i 10 asistencija u svim takmičenjima. Ali i bez ijednog direktnog isključenja. Doduše, u dva navrata je bio poslat u svlačionicu posle druge opomene...



tagovi

Alfredo MorelosLetnji prelazni rok 2020Rendžers

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara