Komentari na vest

Liverpulova legenda oduševljena Bajčetićem: Pun je samopouzdanja, sjajno seče odbrane loptom u prostor

Z

Za Srbiju

pre gotovo 2 godine

APSOLUTNO!!! jer sam Srbin i ponosim se s tim!
@

@za srbiju

pre gotovo 2 godine

Mahmut se ponosi vise
P

Pravi jole

pre gotovo 2 godine

Where is Bojan Krkic? Eve ga...
F

FM'd

pre gotovo 2 godine

Njega i Lazara Samardzica FSS ne sme da ispusti. Obe pozicije deficitarne, obojica vrhunski talenti. Mala smo mi zemlja da smo se bahatili kao da nam ne trebaju, pogotvo sto mladje generacije U19, U21 ne izgledaju obecejavajuce.
K

KIMI 85

pre gotovo 2 godine

Momak je izabrao spaniju, nek mu je srecno. Zasto se mi brinemo sta drugi kazu za tudje talente? Ajde pisite opet o talentima koji jos nisu izabrali za koga ce da igraju, da ovi iz saveza rade konkretne stvari. Pustimo se tudjih.
@

@kimi

pre gotovo 2 godine

Rodjen je u spaniju to je njegova drzava,tu ga srce vuce,tu se podigao i sta imas pricati vise o tome..sto mu tata rodjen u srbijy..koga boli k za to,to je tata on je on..i to dje si se podigao tu te srce vuce to mu je kuca i domovina,i naravno da ce da izabere spaniju..potpuno normalno
Л

Ливерпул

pre gotovo 2 godine

Клопу тако мало недостаје да Ливерпул буде најдоминантнији тим у лиги. Али нестварно да Ливерпул не појачава средину неким добрим задњим везним или класичним средњаком и ту би требало купити два врхунска појачања. Да ли сматра да им не треба или шта потпуно је најасно. Купи једног играча и то је то. Средина је прилично танка и зато би је требало допунити са неким класичим врхунским везним играчем.
l

light

pre gotovo 2 godine

Proslog leta produzili su ugovore igracima iz odbrane i doveli Konatea, ovog leta dosao Nunjes, malo ranije Dijas, produzen ugovor Salahu, fokus je bio na napadacima. Sledece leto na redu je remont veznog reda.
Š

Škrabotina

pre gotovo 2 godine

ESTEFANO BAJSETIK nije Srbin. Nije jer imamo krimi savez, zajedljivu javnost, i fudbalsku antikulturu. Kao bezbroj Srpskih sinova, bolje mu se piše negde drugde. Neka mi promenimo sebe i svoju svest, pa nek onda uperimo prst u čelo i upitamo sebe "ŠBBKBB sa Marinom, Arnautovićem, Dragovićem, Misimovićem, itd...tokom zadnjih 15 godina?" Da ne pominjem što bi opušteno likovi poput Modrića, Jovetića, Petra Stojanovića (koji bi nam sad legao kao kec na desetku), itd...mogli biti privoljeni na polutansku varijantu. Ne lažite sami sebe, rodjaci. Ako je mogao Adem Ljajić da "bude Srbin", lagano je mogao biti i Džerdan Šaćiri, koji je, inače, za razliku od ESTEFANA BAJSETIKA, rodjen u Srbiji. Manje svojatanja, više stvaranja.
G

Gost011

pre gotovo 2 godine

razmisljas li ti druze preko nego sto nesto napises, svi nabrojani mogu da budu srbi osim šaćirija, na stranu sto on mozda cak pripada nasoj haplo grupi, otisli smo predaleko… savez nije odreagovao na vreme i tacka..
b

bihjer

pre gotovo 2 godine

Jel ima sanse da igra za Srbiju?
n

neb IH

pre gotovo 2 godine

da si ti na njegovom mestu, jer bi iskreno izabrao Srbiju ispred Španije?
G

Gost GM

pre gotovo 2 godine

Nema, bice novi Krkic
I

Isnogood

pre gotovo 2 godine

Na njemu je da odluci sve dok prvi put ne zaigra za seniorsku reprezentaciju