Lopetegi (©Reuters)
Lopetegi (©Reuters)

Lopetegi radi 24 časa za Sevilju, on je izvukao najbolje iz ovog tima

Vreme čitanja: 2min | pet. 21.08.20. | 23:58

"Izvukao je najbolje od nas", poručuje iskusni Hesus Navas

Konačno trofej! Sa Seviljom u Ligi Evrope. Đulen Lopetegi je konačno krunisao svoj rad u dosadašnjoj trenerskoj karijeri i domogao se svog prvog trofeja. Finale je bilo veličanstveno, njegova ekipa se vratila i slavila zasluženo posle preokreta, a o Lopetegi je samo kleknuo, zatvorio oči i podigao pesnice u vis.

Izabrane vesti

"On radi za Sevolju 24 časa dvenvno. Izvukao je najbolje od nas", rekao Hesus Navas posle meča.

A Lopetegi je najviše zahvalan svojim pulenima, koji su izgarali na terenu i slomili odlični Inter.

"Zahvalan sam im, oni su sjajni. I da nismo pobedili, ali uspeli smo. Himna kaže da se ovaj tim nikada ne predaje, a mi smo to spoveli u praksi. Mnogo smo radili. Veoma smo srećni", rekao je Lopetegi posle meča.

Ekipa je prošla kroz mnogo poteškoća tokom sezone, ali je na kraju ispunila sve svoje ciljeve.

"Otpornost se ogleda u tome da ste ui stanju da savladate poteškoće Iskreno verujem da smo zaslužili da dobijemo meč. Ta mene je to neizmerna radost, kao i za sve igrače Sevilje. Poručujem navijačima da budu oprezni u slavlju", poručio je Lopetegi.

Sa druge strane i legendarni Hesus Navas je dobio neku vrstu nagrade za svoju karijeru. Večeras je kao kapiten na sjajan način predvodio svoj tim do trofeja.

"Ovaj tim ovo zaslužuje. Boriliu smo se cele godine, prolazili kroz teške situacije. Navijači ovo zaslužuju, oni koji vole kao i mi. To što sam podigao trofej kao kapiten moje Sevilje znači mi za prijatelje koji više nisu ovde, kao Hose Antonio Rejes", rekao je Navas.


tagovi

Đulen Lopetegi

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara