Komentari na vest

Lučo Ibanjez za Germanijak: Pitaću opet Terzu da me vrati u Zvezdu, hoću da budem Rodićeva zamena

B

B. Grobar

pre oko 3 godine

Jel ovaj fudbaler ili zastarela udavaca?
D

Dingo

pre oko 3 godine

Vidi se da covek vise voli zvezdu nego leba jesti

Aha

pre oko 3 godine

Brat!
A

Alen RS

pre oko 3 godine

Prati Veliku Zvezdu i mali trabzon i jos manji dinamo u istoj rijecenici hahaha
R

RRS

pre oko 3 godine

On je rezerva i to standardna u NK Zrinjski. Ne vidim kako može biti koristan Zvezdi sa 33 godine, a protiv Mladosti iz sela Doboj kod Kaknja presjedi na klupi.
p

preduslov

pre oko 3 godine

Luco je pre svega jedan radnik, koji zna i naucen je da mu je fudbal jedna velika pasija. takav zna da igra samo sa motivom za klub kao sto je Zvezda. Prihvata ulogu rezerve i tribine, ne zahteva kao sto kaze neki ugovor sto je jos jedna stavka. Drugo, ima onu stvar kada treba jeste da nije najspretniji u odbrani ali kad zafali artiljerije zna da kidise kad treba a to i na protivnika utice kada imas igraca koji svojom psihom dobija derbije. Po meni ja bih ga voleo videti u timu ne mora startnih 11 ali je to onaj tip koji se lozi bas dobro koji zna kakao se derbiji dobijaju. Najgore je kad izgubi motivaciju ali on je vecito gladana tih stvari. Kad se setim samo kako zabija jedanesterce kako ima centarsut, svakako treba razmisliti o nekoj opciji godina plus jos jedna opciono. A pored toga traziti konkretnu zamenu za Rodica.
S

Shulz

pre oko 3 godine

uvijek dobrodošao, veliki Luco Ibanjez!
m

mile jna

pre oko 3 godine

ljudi.ibanjez je direktan krivac za 4 gola protiv ludogoreca 2 protiv valete ali bas bas .direktno ga ubio cafu ,pretrcavo ga ko na bgiciklu,on je za bosansku ligu plafon i to je to,osim suta drvo,
T

TAK

pre oko 3 godine

Tacno tako on je bio dobar za nasu ligu za Evropu nije rupa u odbrani ofanzivno korektan.
R

Rokiii

pre oko 3 godine

Na pocetku sezone dati sansu malom Konataru, i ako se on ne pokaze i ako FSS uvede ono pravilo za drzavljane EU, ne vidim razlog zbog kojeg ga ne bi doveli da bude izmena... Ionako smo tanki sa bekovima
G

Gost2

pre oko 3 godine

Dodji ja cu da ti platim avionsku kartu!!!
B

Bananas

pre oko 3 godine

A onda mi neko priča o časovima ljubavi.
U

Uh

pre oko 3 godine

hahahahahahahahah da bre, ima ponude Bajerna i Reala ali srce kaze samo u zvezdu :) hahahahhahahahah kakve ste vi glave nerazvijene
N

Napušio Ilića brat

pre oko 3 godine

Argentinac, zna sta je klub, sta su pravi navijaci, voli ih i oseca, dise za fudbal. Kad je odlazio samo sto nije zaplakao u emisiji na yt, vidi se da je morao da ode da obezbedi porodicu. Verujem da svi zele da ga opet vide u Zvezdinom dresu.

Darko Lazic

pre oko 3 godine

hrvat. msm nema veze sta je ali argentinac nije
В

Вождовац

pre oko 3 godine

Одличан играч за резерву Родићу, има срце, енергију, шут, прича наш језик и добродошао је што се тиче већине навијача. Они који нису за њега искључиво је због слабије дефанзиве али за резерву је реално одличан. Волео бих да се врати, не знам шта је са оним правилом да се Балканци не рачунају као странци, то би ваљало вратити.
D

Dex911

pre oko 3 godine

Dobar je Ibanjez,ali zanbasu ligu.Bio je odlican. Mislim da za Evropu nema kvalitet a Zvezdi je potreban igrac koji bi umeesto Rodica mogao da igra i u Evropi kad je potrebno. A u nasoj ligi moze da ga menja neko iz omladinsle skole. Blagojevic, na primer
g

ghost11

pre oko 3 godine

Neka dođe na probu, pa ako zadovolji ugovor na godinu dana i što da ne bude zamena u domaćem prvenstvu. Pokidao je onu sezonu kod nas, 9 golova za jednog beka je stvarno impresivno.
U

U Tem Denveru

pre oko 3 godine

Luco, brate, mnogo te volimo, ali ti si svoje zavrsio. U poslednje 3 sezone samo 20 meceva. Rezerva si cak i u zrinjskom. Stranac si, jos uskoro punis 33. Nije realno. Hvala ti za sve. Jedan od retkih stranaca koji je osecao klub.

Sport Bot

pre oko 3 godine

Sta ti je Zvezda, ljubav,emocija,porodica. Kada stranac,zove svaki prelazni rok klub i moli da se vrati za bilo koju platu.
O

Onyx

pre oko 3 godine

Zander zna najbolje
M

Mr no

pre oko 3 godine

Ahhhhaaaaaahhhaaaaahaaaaahaaaaaaahaaaaabuahhhhhhaaaahhhaaaa
G

Gostgagaga

pre oko 3 godine

Pa kad ne moze da igra nigde hoce da dodne tu zbog CVja da bi se prodao kasnije hahah
n

niszvezda

pre oko 3 godine

Solidan u napadu, slabiji u odbrani...