Luka Jović ponovo u Lisabonu: Osveta? Nije mi to u glavi

Vreme čitanja: 2min | sre. 10.04.19. | 10:05

„Benfika mi je dala šansu kada sam bio veoma mlad“, poručio je srpski napadač

Luka Jović se vraća u Lisabon. Neće dobiti bolju priliku jedan od najboljih mladih napadača u Evropi da se osveti bivšem klubu od sutrašnjeg duela četvrtfinala Liga Evrope. Benfika mu nije pružila adekvatnu šansu, mada je reprezentativac Srbije nekoliko puta istakao da je problem bio u njemu, da je bio premlad za očekivanja u tako velikom klubu.

Orlovi su ga se lako odrekli, u Ajntrahtu je pokazao klasu koju može da demonstrira još jednom.
„Bio sam veoma srećan kada sam čuo da ćemo igrati protiv Benfike. Ne zato što želim da se svetim, već zbog toga što se radujem povratku u Lisabon i igranju protiv bivših saigrača na Lužu“, poručio je Luka Jović.

Izabrane vesti

Kao član Benfike srpski napadač je uglavnom igrao za drugi tim. Niko nije mogao da pretpostavi da će u Ajntrahtu da eksplodira.
„Imao sam 18 godina kada sam otišao u Benfiku i to je bilo prilično teško za mene. Posebno na početku. Međutim, nema potrebe da žalim, jer sam bio deo velikog kluba kao što je Benfika. To je za mene bilo važno iskustvo“.

Posle dvomeča Ajntrahta sa Interom teško može neko da pomisli da je Benfika u sutrašnjem dvoboju veliki favorit. „Benfika je veoma tehnički dobar tim. Biće jako teško, ali ako budemo igrali dobro, možemo da prođemo dalje. Šanse su 50:50. Ako budemo igrali na granici maksimuma, možemo svakog da prođemo uključujući i Benfiku“.

Navijači Ajntrahta očekuju još jedno sjajno golgetersko veče Luke Jovića, kao ono u Milanu.
„Utakmica u Milanu je bila neverovatno iskustvo. Naši navijači su nam pružili neverovatnu podršku, kao što to rade u svakoj utakmici. Ako putuju u druge države da nas gledaju, onda je naša dužnost da igramo za njih i usrećimo ih. Taj meč je bio najveći u mojoj dosadašnjoj karijeri. Postigao sam odlučujući pogodak, to je bio neverovatan osećaj. Posle tog duela sam dobio mnogo poruka“, dodao je Luka Jović.


tagovi

Luka JovićLiga EvropeBenfika

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara