Luka Marković (©FK Partizan)
Luka Marković (©FK Partizan)

Luka Marković - Zvezdino dete trenira sa Partizanom

Vreme čitanja: 1min | pet. 10.07.20. | 14:35

Oprobao se u Italiji, vratio se u Beograd

Pokazao je Savo Milošević za ovih sezonu i nešto malo više da ima veliko umeće da igračima kojima je karijera krenula nizbrdo, usadi novo samopouzdanje, da zaigraju kao preporođeni.

Možda je to bila jedna od glavnih preporuka za Luku Markovića, dete Crvene zvezde, koji je u prethodnih dve i po godine išao od kluba do kluba u Italiji i nad kojim se nadvila opasnost da nestane sa fudbalske mape. Makar kada je ozbiljan fudbal u pitanju.

Izabrane vesti

Mladi napadač, koji ima 20 godina, počeo je da trenira sa Partizanom, pa će probati na taj način da se izbori za ugovor i ostanak u taboru crno-belih. Na sličan način je došao Denis Stojković, zadovoljio ukuse stručnog štaba, pa će 3. avgusta, kada se ispuni ta mogućnost, potpisati ugovor sa Partizanom.

Luka Marković je ponikao u Zvezdi, ali je još kao omladinac prešao u Čukarički. Nakon kratkog staža među Brđanima prešao je u zimu 2018. godine u italijanski Krotone. Nakon toga je bio i u Juventusu, gde je imao sasvim dobru epizodu (šest golova na 24 utakmice) i Torinu, ali nije uspeo da se nametne za ozbiljniju šansu.

Pominjalo se letos da bi Marković mogao da pređe u Šalke, ali taj se transfer nije realizovao.


tagovi

Luka MarkovićFK PartizanFK Crvena zvezdaČukaričkiKrotone

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara