Jović u dresu Ajntrahta (©Shutterstock)
Jović u dresu Ajntrahta (©Shutterstock)

Luka učinio sve da bi se vratio u Ajntraht

Vreme čitanja: 2min | sre. 13.01.21. | 11:21

Otkrio trener Adi Hiter

Gotovo je. Luka Jović se vraća na mesto uspeha. Ajntraht i Real Madrid su se dogovorili oko svih uslova i srpski golgeter će do kraja sezone igrati u Bundesligi.

Prema informacijama sa Zapada, Real će plaćati veći deo Jovićeve plate, a u ugovoru ne postoji opcija otkupa. Uostalom, teško da bi Ajntraht i mogao da kupi Luku, pošto ga je prodao Madriđanima za 63.000.000 evra, a oni teško da će ga dati za manje od te sume. Ili bar ne za mnogo manje.

Izabrane vesti

Utisak je da su sve tri strane na dobitku: Luka Jović će najzad dobiti priliku da igru u kontinuitetu, a za njega je jako bitno što mu je dobro poznata sredina, dobro poznat trener, neće mu trebati mnogo vremena za privikavanje. Ajntraht je dobio golgetera koji će popuniti upražnjeno mesto posle odlaska Basa Dosta u Klub Briž. Real takođe može da profitira ako se Luka raspuca u Bundesligi, pronađe novu dozu samopouzdanja i psihički spremniji, jači dođe na leto u Madrid.

Iako su se u prethodnom periodu pominjali Milan, sa kojim su Jovićevi agenti razgovarali o pozajmici, pa Vulverhempton, ispostavilo se da je napadač reprezentacije Srbije sve vreme navijao da se vrati u Frankfurt.

Potvrdio je to i trener Ajntrahta Adi Hiter nemačkim novinarima.

Srećan sam što se Luka vraća kući. Pričali smo preko telefona noć pre (ponedeljak veče, prim.aut.). Obojica smo jako srećni što smo se ponovo čuli. On je uradio sve da bi se vratio u Ajntraht. To je sjajan znak, pogotovo za našu ekipu. Luka je izuzetan igrač“, podvukao je Adi Hiter.

Utakmice u nogama su preko potrebne srpskom napadaču, koji je poslednji put na terenu bio u novembru, u dresu reprezentacije na meču sa Rusijom, na kojem je postigao dva gola.

U prethodnom mandatu u dresu Ajntrahta Luka je odigrao 75 utakmica i postigao 36 golova.


tagovi

Luka JovićAjntraht FrankfurtBundesligaAdolf HiterReal MadridPrimera

Obaveštavaj me

Real Madrid

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara