Komentari na vest

Lukić izabrao Đer pre Voše i Čuke

Z

Zombi026

pre 4 meseca

Veoma pametan izbor momče.Od naše lige je i Bog digao ruke odavno.
V

Voždovac

pre 4 meseca

Koliko generalno nerealnu sliku imamo o našoj ligi .... Nemamo infrastrukturu, uslove i novac ali imamo kombinacije, "menadžere", kriminalce, secikese .... Mulj i blato su realnost a čudimo se što igrač bilo koji želi da ode u neku drugu ligu gde će dobiti 200% više svega nego ovde. Pa ovde 90% fudbalera nema novac da se hrani kako bi trebalo , o suplementima da ne govorimo a ne nešto drugo . Dok ne dođe neko kao Vidić i dok se ne sklone sve ove utvare iz fudbala neće biti bolje...
I

I bolje

pre 4 meseca

Je Lukiću u Mađarskoj. Vojvodini je nuđen još dok je bio u Inđiji 2017 al viskol muljavci su procenili da im nije potreban
D

Deyan X

pre 4 meseca

Da u Vosi moze da dobije platu kao u Djeru, i naravno redovna da bude,decko bi dosao u Vosu. Ali posto od para ni traga ni glasa, onda .... Djer.
Z

Zoki SU

pre 4 meseca

Ajde realno da stavimo stvari na svoje mesto. On ne bi bio pojacanje ni za Cuku ali ni za Vosu. Ima na sebi 8-9kg.viska,sidras,spor ... On nikome ne moze da pobegne. Okrenut je od gola ,ledjima ,dobro odlaze loptu ali je za neki ozbiljniji fudbal totalno neupotrebljiv. Tako da ...dobro je izabrao. Djer ce uci u prvu ligu HU , imaju para,Djer je za zivot prelep, izmedju Budimpeste i Beca . Tako da ovo je klub gde ovakvi igraci zavrsavaju karijeru. Dobar izbor.
k

kikoman

pre 4 meseca

i realan pre svega
H

Hayvan

pre 4 meseca

Cak je i treca banglades liga bolja ona nase prve linglong lige
M

Massimo

pre 4 meseca

Ovo je jedino razumno ako je dobio jako dobre pare tamo. Voša može da ponudi 15ak k, Čuka možda 10k
I

Imam kolegu

pre 4 meseca

Madjara, a inace sam u Austriji trenutno. Kaze da se klubovi rasipaju parama i cesto puta cak i u drugoj ligi jer se dosta peru pare preko sponzorstava i kojecega. Tako da na bazi tih nekih njegovih prica, mislim da ce imati bar 10 hiljada evra mjesecno uz placene sve ostale troskove, dakle cista kinta i bez kasnjenja.
p

prijatelj

pre 4 meseca

Struku i fudbal treba da vode profesionalci, a ne bivsi igraci, navijaci, politicari. Isto je i za igracki kadar. Pitanje za vas, za koji klub igra i trenira Batakov sin, sada, a i dok je kao Slaninar vodio Stari klub? Veterani klub treba da imaju mesto u lozi, da budu postovani, ako mogu da pomognu oko nekih kontakata i tu da se zavrsava njihov uticaj. Vidim da Maradona se opravdava, a dovodio kombinacije i kao bez para. Sa kojim kolima je stigao u klub, a koja sad vozi? Da ne idemo dalje. Kombinacije i procenti. Vidim da niko nije ukapirao na sta Zbiki misli, kada prica o lobiranju roditelja. Sada se sprema Vukanovic i slicne komb. Trenutno se najvise pitaju Joca i Tanjga, zatim Borozan i Lane. Muvaju se Vavan i slicni. Ako gledamo realno, Zbiljic radi za prelaznu ocenu, na staklenim nogama, najvise zbog verovanja u kvazi strucnjake, a odabirom turiste za trenera su pokazali ozbiljnost i ambicije!
g

gde igra

pre 4 meseca

gde igra mali Batak.?ako se pita Lane tu su onda i Krasic i Vaskovic. svoje igrace ima i Tadic preko posrednika..ne znam ko su borozan i vavan...tu je i jelenkovic..doveli su bandovica kome su svi pomocnici u burinamu bili iz novog sads..sekretar vukicevic seta gradom u dresu zvezde..ne znam cime je on zasluzio mesto sekretara..saula koji je zadnji veliki igrac iz ns koji kao da nikada nije sutnuo loptu...
U

Urkeeee

pre 4 meseca

Mali trenira za partizan. Puno strucnjaka, a Vosa na sedmom mestu.
P

Prijatelj

pre 4 meseca

Nažalost, nije želeo ni da razgovara sa Vojvodinom. Od pojačanja za sada nema ništa, priče o 2 ex-reprezentativca su bila samo za NG emisiju. Sve nam govori kada je madjarski drugoligaš bolja opcija od Vojvodine. Dosta toga lošeg, trenutno je Novi Pazar godinama ispred. Nažalost.
C

Chiske1

pre 4 meseca

Ao bre pa koliko vas "Prijatelja" ovde ima?
g

gost777

pre 4 meseca

Bravo Lukicu! Legenda TSC a,ne sme u Vosi
B

Burek

pre 4 meseca

A što ne bi smeo ?
P

Pandora_

pre 4 meseca

E moja Vošo, na sta si spala. Jezivo
G

Grajkula

pre 4 meseca

Druga liga Madjarske pojam za nasu prvu ligu u slobodnom prevodu...
I

Iskreno

pre 4 meseca

Covek je odabrao Djer pored Vose, Cuke, turaka koji igraju nokautfazu lige konferencije i prvoligaskih madjarskih klubova, dobio je dobru lovu da bude lider i da se Djer vrati u prvu ligu.
D

DS3

pre 4 meseca

Kakva Liga konferencije, Bandirmaspor igra drugu ligu Turske🤣