Komentari na vest

Makarić rame uz rame sa Ibrom, Sonom, Lautarom...

G

Gost?

pre oko 3 godine

Razmisljam iskreno da li je ovaj tekst sarkastican ili onaj sto ga je pisao misli ozbiljno? Ako je ovo drugo u pitanju, onda ne treba da se pitamo zasto nam je liga ovakva. I novinari imaju doprinos, bez mrve obraza. Ako je pak sarkazam u pitanju, kapa dole!
K

Kostakurta

pre oko 3 godine

U ovoj pingpong ligi bih i ja dao bar 5 golova u sezoni sa sve ovim pivskim stomakom i 10ak kilograma viska.
G

Gost111

pre oko 3 godine

Kezman je u Psv-u bio najbolji strelac Evrope, sli zbog tog koeficijenta nije osvojio nagradu
L

Luka muka

pre oko 3 godine

Da ali Makara daje golove na Voždovcu ono je drugi nivo ono je sinovi Engleska :D

Mali peca

pre oko 3 godine

kisa pada a pun stadion
m

makara12

pre oko 3 godine

Da je pametan samo da gleda neku Arabiju,nesto.Da uzme pare jer ovoliko golova nece nikada vise da da.Ako juri karijeru pogresice.Nije on neki majstor fudbala,samo je veliki radnik i pronasao je ekipu gde mu veruju saigraci i gde je sve podredjeno njemu,ovo sto pisem je istina.Znaci pici negde Kina,Koreja,Saudijska Arabija,Dubai itd...Jer jedi ti jos uvek mlad,ali bolje da se obezbedis odmah i da ga posle igras rastereceno nego ovako.
R

RealNo1

pre oko 3 godine

Slozio bih se sa tobom. Nema on ni toliki kvalitet da bi mogao da igra neku ozbiljniju ligu. Kina, Arabija i da uzme neke pare, da iskoristi ovu sezonu.
D

Deki677

pre oko 3 godine

Ne lupetaj gluposti. Momak je odličan igrač i treba da gleda neku jaču ligu u Evropi i sledeći korak u svojoj karijeri. Trenutno jedan od najboljih napadača na Balkanu.
G

Gašić StatMo

pre oko 3 godine

Nevidjeno me nervira kad vidim nekog tako igrača koji je pun potencijala,kao sto je Makarić...a pritom ima užasnu fizičku spremu...stomačić,visak kila i duša u nosu...pitam se koliko bi golova dao da je ozbiljan profesionalac,dečko nesporno ima odličan šut,solidnu driblu,prvi korak....ali brate daj poradi malo na sebi da ne igraš ceo život seoske lige,kao sto je ova naša

DIEGO_MILITO

pre oko 3 godine

Јесте сигурно је да дечко није физички спреман ма ти знаш, само ти пишеш ово да би нам доказао како је уствари он нови роналдо само још стомак да скине. перфидно мора се признати
M

Mare89

pre oko 3 godine

Dečko je odlično spreman fizički. Ne znam o kakvom stomaku pričaš. Čemu ovakva lupetanja napamet?
d

da brate

pre oko 3 godine

cak i zvezdini fudbaleri koji igraju na nekom visem nivou izgledaju ko fanta flase..Ne ulazi mi u glavu to.Ne zivim od sporta niti me sport placa a uvek sam u kondiciji i treniram vec 8 godina svaki dan a oni igraju prvu ligu i ne mogu da se posvete malo makar da isklesaju neki trbusnjak da ocvrsnu malo.
D

Dzona1985

pre oko 3 godine

koliko samo ovakvih igrača ima u Srbiji koji ne rade mnogo na sebi, zadovolje se nekim manjim stvarima. Tu je i alkohol,cigarete, splavovi i slično
P

Pjer

pre oko 3 godine

I Inzagi je bio pun snage i bas izgledao kao rmpalija,centarfor pravi...
N

Nekac035

pre oko 3 godine

Terzicu reaguj.

DIEGO_MILITO

pre oko 3 godine

Чека се Пријовић шта ће нам овај, има једну добру сезону и шта то показује