Maks Filip na korak od Dinama

Vreme čitanja: 1min | sre. 31.07.19. | 18:39

Moskovljani blizu velikog transfera...

Borusija iz Dortmunda polako ali sigurno čisti svoje redove od igrača koje je Lusijan Favr označio kao nepotrebne. Sebastijan Rode otišao je put Frankfurta, danas je u moskovskom Spartaku predstavljen Andre Širle, a očekuje se da će uskoro i Kagava u Seltu. No ipak, pre Japanca, transfer bi mogao da završi Maksimilijan Filip. Njegov agent juče je oštro demantovao da će narednih dana uslediti selidba u moskovski Dinamo, međutim lokalni mediji u Dortmundu javljaju ovog popodneva da je posao zapravo skoro završen. Čak se navodi da će Borusija inkasirati 18.000.000 evra. 

Dinamo već dugo godina ne dovodi zvezde poput Kuranjija, Džudžaka, Misimovića, Kokorina, Valbuene, ali očito da su u slavnom klubu ponovo rešili da ozbiljno ulože. Ovog leta već su potrošili blizu 15.000.000 evra (potpisali Klinton N'Žije i Šimanski iz Legije), a ukoliko bi stigao i Filip ovo bi bio jedan od najjačih prelaznih rokova u istoriji Dinama. 

Izabrane vesti

Maks Filip nije se snašao najbolje u Dortmundu. Plaćen je čak 20.000.000 Frajburgu pre dve godine, međutim nije se nadavao golova. A nije se ni naigrao. Zbog toga je i rešio da mirno prihvati transfer listu. 

Pre nekoliko dana pominjalo se da bi Filip mogao u Volfzburg, zatim se šuškalo da ima ponude iz Nemačke, Španija i Engleske, ali sva je prilika da je realnost - Rusija.  

Foto: Reuters


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara