Menadžer Miloš Ristanović i Marko Milinković
Menadžer Miloš Ristanović i Marko Milinković

Marko Milinković potpisao za Alaškert

Vreme čitanja: 1min | pon. 06.09.21. | 10:45

Igraće Ligu konferencija, a minimum godinu dana ostaje u Jerevanu...

Lepa vest stiže nam iz Jerevana! Tiče se parafa Marka Milinkovića, srpskog napadača koji se obavezao na vernost Alaškertu. Reč je o overi jednogodišnjeg ugovora, koji se može produžiti za još jednu sezonu.

„Zadovoljan sam zato što sam dobio priliku da igram za Alaškert, a za dodatni benefit smatram činjenicu da ću igrati u grupnoj fazi Lige konferencija. Preselio sam se iz Turske, a nadam se da ću u novoj sredini moći da iskažem potencijal u punom obimu“, kaže za MOZZART Sport Marko Milinković, nekadašnji mladi reprezentativac Srbije, koji je pet i po godina bio najbolji fudbaler Slovana, a u slovačkoj je igrao još i za Košice.

Izabrane vesti

Marko koji je za za A tim Srbije odigrao jedan meč, kada su Orlovi slavili u utakmici sa Južnom Afrikom (3:1) 2009. godine, deli prve utiske iz novog kluba:”Tim je organizovan, mislim da ima jak sastav, pa optimistično mogu da kažem da su naše zajedničke šanse u Evropi, u grupnoj fazi takmičenja gde igramo sa LASK-om, Helsinkijem, te Makabijem iz Tel Aviva dobre. Uostalom, reč je o velikom izazovu koji može presudno da utiče i na moj dalji put”

Inače, za kraj vredi reći da je Marko Milinković u svojoj dosadašnjoj karijeri nosio dres Borca, Košica, Slovana, kao i turskih ekipa, Genčlerbirligija, Ekscelsziora, i konačno Giresuna odakle je otišao na novi fudbalski zadatak.


tagovi

AlaškerttransferiMarko MilinkovićJermenija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara