Komentari na vest

Markovića još peče prošla sezona: Imali smo pet bodova više od Zvezde, a u klubu niko nije pričao o tituli

h

hm

pre preko 1 godinu

A ne pece ga sto je dao 0 golova u ligi?
N

Niš PFK

pre preko 1 godinu

Ne spinuj i ne zamenjuj teze Markovicu, da toliko volis klub sam bi trazio Stanojevicu da te NE pusta u onoj sezoni. A sto se tice reakcije kluba zbog titule, tu je sve jasno, nema potrebe ni tu da se pravis lud, bar ti mozes glasno da kazes. A i Stanojevic i njegovo ponasanje, izjave, lupetanja, neartikulisane rekacije, pa Nikolic je imao duplo veci pritisak, pa nikada nije izblamirao ni sebe ni klub.
M

Mjv

pre preko 1 godinu

Najveca prevara u istoriji fudbala
G

Gost200

pre preko 1 godinu

Markoviću koliko si golova i asistencija imao u prošlom prvenstvu? Pa zbog toga nismo osvojili titulu, to je razlog, tvoj i Jojićev mali doprinos, dobro Jojić je imao dobar korner pa je nekoliko golova palo posle istih, to stoji, ali nije mogao da dobije ni jedan duel niti da stigne bilo koga na terenu...Da ste na nivou Leonarda i Đurđevića osvojili bi titulu, da ste na nivou Dijare, Moreire, Klea, Žuke, osvojili bi titulu ovako ništa. Ne može Rikardo sve sam. Još jedan bitan momenat, jedini igrač koji pored Rikarda ima kvalitet je Natho, Stanojević ga nije stavio u odlučujućem derbiju za titulu da igra i tu je bio kraj.
G

Gost123454321

pre preko 1 godinu

Zbog raznih spinovanja iz rupe... i nasih slicnih tebi strucnjaka smo izgubili titulu... bolje da ste cutali i da niste dolazili nikada na nas stadion da prozivate i izbacujete svoje frustracije, titulu bi uzeli... a sa ovim tvojim penzionerom Natkom je nikada necemo videti pa i da se ugase ovi samoprozvani galaktikosi iz rupe... VOLIM PARTIZAN
G

Gost200

pre preko 1 godinu

@Gost123454321 Previše agresivno napadački reaguješ. Kako ti znaš da li ja dolazim na stadion ili ne, da li izbacujem frustracije ili ne? Ovo što sam napisao je osnovni zaključak nakon što je prošlo prvenstvo završeno a ne u toku njega. Za svakog igrača sasvim je legitimno imati različita mišljenja, ono što je neosporivo su lični rezultati koji neki igrač ima, Natho sasvim dobro stoji protiv našeg najvećeg rivala, 3 gola (primera radi to je više nego što ih imaju Sadik, Asano, Marković i Rikardo zajedno, pri tome ne mislim da su nabrojani stranci loši daleko od toga, samo nemaju ni približnu uspešnu statistiku kao "nemač pojma" Natho), sećam se njegovih golova Aze-u, Fejnordu, Slovackom, njegovih asistencija protiv Astane, Azea, Šarlroa, Kelna, dobre utakmice protiv Mančestera u Beogradu što je više nego dovoljno za igrača koji je u veteranskim godinama. Za svoje godine, čovek je odličan, ima najviše asistencija u našem timu iz igre, zašto nemamo mlađu i pokretljiviju 10-tku pitanje je za upravu a ne za Natha.
G

Gost123454321

pre preko 1 godinu

Posto vidim da ti dobro ide statistika..., mozes li mi dati jos podatak, koliko taj tvoj dobri Natko prepesaci po utakmici i koliko ovi iz rupe od njegovog dolaska imaju bodova viska (siguran sam preko 100 sa sve onim deljenjima pred plejof)... SA NIJM U EKIPI IMAMO IGRACA MANJE!!!...i da te potsetim, da taj tvoj Natko prosle godine pri nasih pet bodova viska, kada smo gostovali samoprozvanim galaktikosima nije pipnuo loptu tri puta ca celo prvo poluvreme! VOLIM PARTIZAN
G

Gost200

pre preko 1 godinu

@Gost123454321 Mislim da je ono oko čega se ne slažemo da je Natho neki veliki problem Partizana. Ti misliš da jeste ja mislim da su svi ostali koji ne doprinose apsolutno ništa veći problem od njega, koliko vidim on je jedini koji zna da podeli asistenciju iz igre, da izvede siguran penal, da izvede dobar korner, koji ima precizan dug pas, i koji može da da gol Crvenoj zvezdi. Odnosno da ima kliker za fudbal. Meni su mnogo veći problem to što Marković i Jojić nisu mogli ono što on može, ni Pantić ni Lutovac, Patrik Andrade, Menig, Dijabate, koji su mlađi.od njega. Što nemamo bekove, što nemamo golmana nego što igrač od 34 god. ne rešava svaku utakmicu. Uostalom ko je davao golove zvezdi na poslednjih 5 derbija? Samo Natho i Urošević. E to je problem što drugi ne doprinose ni 2% koliko čovek koji ne može da trči. Pa kakvi su tek ostali??
D

Dejani

pre preko 1 godinu

Covjek ima pravo. Ja se iskreno bojim da će Zvezda prokockati svoj plus. Najveći razlog je povjerenje u trenera Milojevića. Partizan će u svaku utakmicu ulaziti pod imperativom pobjede, a Zvezda će ići opustenije. U slučaju ako Zvezda prokocka te bodove (ne daj Bože), onda će Zvezda biti pod psihološkim pritiskom koji je negativan, pojaviće se panika i nesloga.. Jedina utjeha mi je sto Partizan igra Evropu, a Zvezda ne. To može da poremeti Partizan u borbi za titulu.
G

Gost47

pre preko 1 godinu

Zvezda nemože niukom slučaju da prokocka 10 bodova prednosti, tu je čovek koji je i spasio zvezdu da ne bude sada u beogradsku zonu, čovek koji je olakšao državnu kasu za 70 000 000 (sedamdeset miliona) Eura samo da bi je vratio tu gde je sada, i dokle god taj čovek ostaje na tom položaju u Srbiju, zvezda ima da bude stalno šampion.
A

Alo bre

pre preko 1 godinu

Mrš, u vas kosarkaski cirkus je ulozio 100 mil. Eura i nista
A

Alo bre

pre preko 1 godinu

Mrš, u vas kosarkaski cirkus je ulozio 100 mil. Eura i nista
G

Gost123454321

pre preko 1 godinu

Lazare sve si lepo rekao... toliko je bilo negatvne atmosfere u klubu i oko kluba, da je sve to bilo neizdrzivo... dolazilo nas je jedva hiljadu a titula nikada blize... i od tih hiljadu, barem polovina njih je nezadovoljna svojim zivotima dolazilila tu da bi izbacila svoje frustracije i nanela stetu nasem klubu dok su cinili uslugu ovom klubu iz rupe (sve samim galaktikosima na terenu a u upravi majstorima spinovanja kroz razne medije)... neka nam sada vodi klub veliko trenersko ime Gordan Petric sa sve Sehovicima, Filipovicima... i strancima Natkom, Traoreom, Menigom... ONI SU NAM DOBRI I ONI CE NAM DONETI TITULU!!!??? Isto tako Lazare ne mogu da prezalim proslu sezonu u kojoj smo bili tako blizu ali tu "hajku" prema nasem PARTOZAN-u i nasu razjedinjenost i neslogu nismo mogli da izdrzimo (da kazem da smo i sami krivi)... VOLIM PARTIZAN
R

Rodaljević

pre preko 1 godinu

Joj čuj ga molim te, "vratio sam se u najboljim godinama da pomognem klubu". Rekao bih ja nesto o tvojim najboljim godinama, kad bih znao da ce Mozzart da mi pusti komentar. Življi od tebe su se sahranjivali svojevremeno, toliko o tvojim najboljim fudbalskim godinama.
d

denula

pre preko 1 godinu

svako ko je iole upucen u situaciji u zemlji zna ko odlucuje o tituli u svim sportovima ..tako je bilo I bice dok je ova vlast tu I sipa sakom I kapom uctu rupu bez dna
G

Gosqqq

pre preko 1 godinu

Rece navijac kluba kome ta vlast placa licence i transfere u FK, potrosi 60 miliona na KK u godinu dana, obrise dugove i dovede novi tim u VK, da mu stadion, bazene i Arenu besplatno na koriscenje. Sta bi bilo da niste toliko ugnjeteni, jadni vi?
G

Gosthjk

pre preko 1 godinu

Ja ne znam sta je vama sa time. Pa da vam ta vlast nije platila licencu (vise puta) i transfere (Holender izasao u javnost), Partizan bi bio ugasen jos pre nekoliko godina. Jer ne biste imali para za plate vasim milionerima, niti biste mogli nekog da dovedete. Pljustale bi tuzbe na sve strane, i katance bi radilo. Tako da, zahvalite toj vlasti sto vam klub nije ugasen i sto je makar prividno konkurentan u borbi za titulu. Stvarno ste nezahvalni i nemate granice. Ona vam spasila FK bankrota, spucala desetine miliona u KK, VK vam preko noci preporodio, dala vam terene, hale, bazene, stadion, RK i OK ove dve godine rastu, bukvalno vam je za svaku sekciju dala. I vi ni hvala da kazete. Ajde sto necete to da kazete, ali makar cutite. Ali vi ni to, nego ga prozivate kako Zvezdu gura. Jednom u zivotu budite realni, iako znam da vam je stran pojam i koncept, pa kazite hvala toj vlasti i prestanite sa vasim glupavim teorijama zavere iz paralelnih univerzuma.
u

uprava napolje

pre preko 1 godinu

vazuru ne zanima prvenstvo,fudbal on je fokusiran na kasu
P

Pobeda je resenje

pre preko 1 godinu

Lazar Markovic je Srpski sin vetra pa vi vidite.
D

Deka PG

pre preko 1 godinu

Nijesi golman, ni odbrambeni igrač, ali koliko si TI dao golova i koliko si TI doprinio tome
p

prti

pre preko 1 godinu

Krilo cele sezone standardan 0 golova.
M

Mauro Tasoti

pre preko 1 godinu

Najveći problem Lazara Markovića je krhka gradja i nedovoljna snaga što ga često sprečava da odigra dobro duel igru.Skoro uvek je inferioran u duelima sa protivničkim odbrambenim igračima gde kao po pravilu izgleda kao igrač iz kategorije petlića protiv seniora.Takođe je sklon povredama i često je zbog toga duže odsutan sa terena.Poslednja epizoda u Partizanu mu je bila dosta loša uglavnom iz navedenih razloga gde se uklopio u sivilo kluba koji je žrtva favorizovanja Zvezde poslednjih godina.Iako je igrama razočarao,Lazaru svaka čast za posvećenost,osećanje pripadnosti klubu i poštovanju dresa i grba Partizana.
C

Cika Slave

pre preko 1 godinu

Golman Zvezde dao vise golova od Lazara Markovica!
G

Gosten

pre preko 1 godinu

I od Dijabatea od 10 meleona
C

Cuti bree

pre preko 1 godinu

Sta da pricate o Tituli zna se sasto se igra fudbal da budes prvak zemlje a vi sto poima nemate niko vam nije kriv sportski pozdrav
G

Gostyyy

pre preko 1 godinu

Pa naravno da niko u Partizanu nije pricao o tituli kad su znali kako su dosli do tih 5 bodova prednosti i kada su svi videli da je Zvezda bila duplo bolja ekipa od Partizana.
G

Gost...

pre preko 1 godinu

Pa pitajte onog u Konjaaasporu, kako je to volsebno odardio i kako je sa tom prednoscu odradio zimski prelazni rok...banditi i olos
K

Kazablanka

pre preko 1 godinu

Stanoje najgori trener ikad, i po igri i po stavu i po ponasanju i po energiji, hvala mu za jednu ligu sampiona i to je otprilike sve zbog cega mu se treba zahvaliti, ostalo uzas zivi.
M

Mozak

pre preko 1 godinu

Da li je moguce da vi i dalje pusite tu pricu? Je l ima neko i jedan pouzdan dokaz sa pricu o prodatoj tituli?
T

Tastaturasi

pre preko 1 godinu

Bas ste bili brojni na stadionu dok se stvaralo i gubilo plus 5. Momcima i Stanoju niko od nas, a ni od uprave nije pomogao, sami su stvarali i sami su prosuli. Meni je najveci kompliment koji jedan trener u Partizanu moze da dobije mrznja od strane cigana, po tome vidim koliko im je smetao. Stanoje, srecno gde god da budes, ovakvi Grobari tebe takvog ne zasluzuju
P

Prevara

pre preko 1 godinu

Prošle sezone Milan Borjan je postigao 1 gol u prvenstvu. Lazar Marković - nula! Toliko.
p

perinco

pre preko 1 godinu

Mislis da je to odlucilo titulu!?
P

Proliv

pre preko 1 godinu

Je odlucio titulu