Marselj je u seriji: Obamejan obojio derbi Olimpika

Vreme čitanja: 2min | sre. 06.12.23. | 22:50

Nije bilo neizvesnosti na Velodromu – 3:0

Bila je do početka decembra klasična sezona Olimpika iz Marselja. Više žuči, neostvarenih ambicija, malo i meda... Ali možda su stvari počele da se menjaju za ekipu Đenara Gatuza. Protiv Rena je sve počelo, nastavilo se u sudaru sa Lionom. Prežaljeni gosti, puki učesnici nekadašnjeg derbija Olimpika, nisu smogli snage da se u odloženom meču 10. kola Lige 1 ozbiljnije odupru timu sa Velodroma.

Na kraju je bilo više nego zasluženih 3:0, uz odličnu partiju Obamejena. Odigrao je kao nekada, kao u najslavinjim danima rerpezentativac Gabona. Ali imaće razloga za veselje Đenaro Gatuzo zbog brojnih razloga.

Izabrane vesti

Pre svega Marselj je bio ubojit preko bokova, igrao raznovrsno i na kraju stigao do trećeg uzastopnog trijumfa. Nesrećni Lion je potpisao kapitulaciju posle samo 45 minuta. Toliko je bilo potrebno Marselju da stigne do ogromnih 2:0.

Sve je počelo u 21. minutu kada je Obamejan ostavio povratnu loptu za Vitinju. Portugalcu je ostao samo lakši deo posla, da ugura loptu u praznu mrežu.

Sve je radio Obamejan što je potrebno da Marselj zabeleži sigurnu pobedu. Probijao je po levom boku kada god je hteo. Tako je posle Vitinji, direktnim dodavanjem na drugoj stativi pronašao Murilja.

U drugom poluvremenu Marselj je pojačao trijumf. Ovoga puta Vitinja se odužio Obamejenu za asistenciju u prvom poluvremenu.


FRANCUSKA 1 - ZAOSTALI DUEL 10. KOLA

Sreda

Marselj - Lion 3:0 (2:0)

/Vitinja 21, Muriljo 25, Obamejan 55/





tagovi

Pjer Emerik Obamejan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara