(©MN Press)
(©MN Press)

Martinez nezadovoljan remijem u Bačkoj Topoli: Trebalo je da igramo odlučnije

Vreme čitanja: 2min | čet. 05.10.23. | 23:24

„Crveni karton prestroga odluka sudija“, naveo je iskusni španski stručnjak.

Delovalo je da je grčki tim pred prva tri boda u ovogodišnjem izdanju Lige Evrope. Gotovo rutinski je poveo sa dva gola razlike, delovao kompaktno, da bi iz sopstvenih grešaka ispustio pobedu.  Kao da su stali fudbaleri Olimpijakosa, zadovoljni prednošću, što ih je uvuklo u zonu komfora iz koje je samo profitirao TSC (2:2).

Vidno razočaran je pred medije izašao španski trener Dijego Martinez, ističući da je njegovom timu nedostajalo borbenosti i da su morali više da žele pobedu.

Izabrane vesti

„Zaista smo posle ove utakmice nezadovoljni, čak bih rekao ranjeni. Nije trebalo da posustajemo posle prvog gola, da ostanemo bez tog žara. Posle prednosti smo izgubili kontrolu, a naš protivnik se trudio da bude istrajniji, morali smo da više želimo pobedu“, rekao je nekadašnji član Sevilje Martinez.

Osvrnuo se i na odluku arbirtra iz Francuske, koji je posle starta nad Jovanovićem isključio igrača odbrane crveno-belih, Ntoija. Martinez smatra da je karton morao da bude druge boje, žute. Ipak, naglašava još jednom da je njegov tim morao da bude konkretniji u nekim situacijama.

„Mislim da je crveni karton bio stroga odluka sudija, taj momenat je bio odlučan jer smo mi posustali dok je naš protivnik ostao na nogama. To je uticalo na nas i na našu igru. Ponavljam, trebalo je da igramo odlučnije i da nastavimo tako u prvom delu. Kontranapadi su morali da budu bolji, ulazak Jovetića je doveo do osveženja tima, ali se ispostavilo da smo posle toga primili gol“.

Ne slaže sa sa konstatacijom Martinez da je njegov tim potcenio TSC, već da je krajnji ishod posledica onoga što se dešavalo na terenu.

„Nismo ni u jednom momentu potcenili protivnika, to sam naglasio i juče i danas. Morali smo da imamo posed lopte i da to bude naš glavni adut. Veliko poštovanje sam iskazao prema protivničkom timu i to želim i da naglasim“, rekao je na kraju Martinez.


tagovi

OlimpijakosTSC Bačka TopolaLiga Evropedijego martinez

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara