Mendeš obećao Barsi da donosi ponudu od 70.000.000 evra za Fatija

Vreme čitanja: 1min | pon. 01.05.23. | 18:36

Katalonci žele da se reše 20-godišnjeg napadača...

Ne tako davno kovali su ga u zvezde i proglašavali za legitimnog naslednika Lionela Mesija. A onda se status Ansua Fatija (20) promenio za 180 stepeni. Promenio se u toj meri da su na Nou Kampu rešili da ga prodaju po svaku cenu, jer Ćavi je obavestio ljude iz uprave kako ga ne vidi u svojim planovima za sezonu 2023/24.

Fati u poslednje vreme igra malo, njegov učinak veoma je loš u poslednjih šest meseci (jedan ligaški gol, nula asistencija), a na sve to nadovezuju se česti istupi njegovog oca u medijima (pretnje da odvesti sina iz kluba), što se očito nikome u Barseloni nije dopalo.

Izabrane vesti

Epilog: transfer lista i obećanje agenta mlade zvezde - Horhea Mendeša, da će tokom leta doneti ponudu tešku 70.000.000 evra.

To je navodno cifra za koju bi Barsa pustila Ansua Fatija, ostaje samo pitanje da li je zaista moguće pronaći klub koji će iskeširati toliki novac za 20-godišnjaka koji u karijeri nije odigrao nijednu veliku utakmicu, niti se pokazao kao pouzdan, imajući u vidu više od 500 dana provedenih van terena (zbog povreda) u poslednje tri godine.

Katalonski Sport piše da je Mendeš čak precizirao kako će ta ponuda biti iz Engleske...

Prethodnih meseci kao interesenti najčešće su se pominjali Totenhem, Mančester Junajted i Bajern Minhen.


tagovi

Ansu Fati

Obaveštavaj me

Barselona

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara